Lehetséges, hogy elvetéltem?
Hétfőn jutok el legközelebb nőgyógyászhoz.
Van 2 pozitív tesztem, terhesség megállapításra megyek.
Márc. 8-án volt az utolsó menstruáció első nap.
Tegnapelőtt láttam a wc papíron egy alvadt vér darabot (kb körömnyi) és pár csepp barnás színű vércsepp(?) váladék is jött.
Ugye nincs gond? Nem ment el a babánk?
Nagyon aggódom.
Sajnos nem vagyunk jósok....
A pozitív teszt alapból nem jelent 100%-ra babát.
Ha baba van a dologban, akkor is a 12.hétig bármi lehet
A vetélés azért jóval több vérrel jár,sokszor erős görcsökkel kísérve. De biztosat nyilván majd az orvos mond.
Szorítok,hogy legyen babátok!
5!
Nem minden esetben :D
Nekem volt egy 6hetes terhességem. Doki nál voltam, pulzált a szíve. De rá 2 hétre azért visszahívott, biztos ami biztos.
Doki után kb 1 héttel egy borsó nagyságú alvadtver volt pisilés után, ennyi. Nem pánikoltam be, gondoltam a vetélés bő vérrel jár. Nem görcsöltem, nem lehet baj.
Mikor mentem vissza a dokihoz, semmit nem talált. A baba felszívódott, eltűnt...
És utána nem is "jött meg egyből"? Mert ugye a megvastagodott méhnyálkahártya leválik utána/közben.
Elég durva lehetett, ilyet még nem is hallottam, de már bármi megtörténhet komolyan egy női testben 🤷♀️ Van aki meg végig menstruál a terhesség alatt (anyu nővérével is ez volt, 9 hónapig rendesen megjött neki) egészséges lánya lett
8!
Mikor a dokinál kiderült, onnan 6napra jött meg. Tehát ettöl az alvadtvertől majdnem 2hétre. Akkor is egy gyengébb mensi görcs nélkül.
6 voltam.
Ha elment a baba, akkor a HVG mikorra ürül ki a szervezetemből?
(Mikor lesz a teszt újra negatív?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!