Terhesseggel kapcsolatos dolgokat olvastam, es ezen megakadt a szemem. Ez lehetseges? Tenyleg bakizhat ekkorat a doki?
2021. jan. 13. 10:00
2/14 anonim válasza:
Igen a kettes biztosan. Kolléganőm így járt. Ma már 4 éves a ciszta 🙂 de ő eleve beteg volt és nem is lehetett volna gyereke, viszont cisztai a betegsége miatt igen. De nem 4-5 hónap után derült ki hanem nyilván amikor már volt szivhang. Kontrollon volt csak amikor már korai terhes volt. Szoval kb kinden véletlen faktor bejátszott de valóban cisztanak hittek elsőre.
3/14 A kérdező kommentje:
Ha akkora a baba, hogy dobog akis szive, azt egybol lehetni amikor a muszert a huvelybe helyezik el vagy be kell kapcsolni valamit az uh-an hogy lehessen hallani?
2021. jan. 13. 10:18
4/14 anonim válasza:
Hat az látszik olyan 7-8 hetes terhessegnel már. Előtte csak egy pötty.
5/14 A kérdező kommentje:
Ertem, csak sose tudtam, hogy lehet eszrevenni a szivhangot, azert kerdezem. Meg erdekelt is.
2021. jan. 13. 10:32
6/14 anonim válasza:
Ilyen pulzálás látszik az ultrahangon. Szerintem youtubeon tuti találsz ilyen videót ha beírod pl hogy 8 hetes magzat ultrahang.
7/14 anonim válasza:
Nem egyből lehet látni, hanem megfelelő helyre kell irányítani az uh fejét. A rendeléseken használt hüvelyi uh nem 3D-s képet lát, csak egy lapos, legyező alakú szeletet a testben. Ha jó helyre irányítják az uh-t, akkor a szív pulzálása a képen is látszik. A hangot a doppler ultrahangos vizsgálat során lehet hallani. Ez nem egészen ugyanaz, mint ami a képet is adja. A hasi ultrahanghoz használt készülékek tudnak doppler uh-t is csinálni, a hüvelyi nem tudom, hogy tud-e, nálam dopplerezés csak a hasiaknál volt eddig. De ha az embrió már van akkora, hogy legyen szívpulzálás, akkor a doki nemigen téveszti már össze egy cisztával, elég jellegzetes alakja van, és vannak mellette olyan elemek (szikhólyag, méhlepény, köldökzsinór), amiből biztosan felismeri, hogy terhességet lát.
8/14 anonim válasza:
Nekem nagybátyám egy "daganat".
mikot mamám olyan 45 éves körül volt, elkezdett klimaxolni. Pár hónap ki i maradt már neki. Majd újra vérzett. A hasa "puffadt", szemmel láthatóan. Elment dokihoz, aki egy daganatot állápított meg. Onnan küldözgették több vizsgálatra. Azt az első orvoslátogatástól számítva 1 hónapr derült ki, hogy terhes. 7.hónapban járt
Nevelőapám 48 èves, a bátyja 51. Az öccsük pedig csak most lesz 30
9/14 A kérdező kommentje:
Ez erdekes, egy hyereket hogy lehet dagantanak nezni, plane 6 honaposan, amikor latszik a jeleguetes bana forma?
2021. jan. 13. 10:55
10/14 A kérdező kommentje:
Bar 30 eve meg gyengebb muszerek voltak
2021. jan. 13. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!