Ma voltam a 2.UH-n,ultrahang szerint 6+1napos ,15x10mm petezsák benne szikhólyag,de embrió nem igazolt. 1hét múlva kontroll,de a doki szerint sajnos valószínű a miss.ab. Tapasztalt már hasonlót valaki? Minden választ köszönök. Még bizakodok.
Nekem missed ab lett. Első UH 12mm petezsák benne embriócsomó. Második UH rá 3 hétre 18mm petezsák embrió nélkül. Nem indult el a vetélés magától sajnos.
A két UH között mennyi idő telt el?
Két hét alatt én úgy gondolom ez kevés növekedés. De drukkolok, hogy ne legyen igazam.
2-es voltam.
Köszönöm a válaszokat.
Aki átesett már missed.ab-on attól szeretném kerdezni,hogyan zajlik egy orvosi befejezés,mi várható, mire készüljek?
Köszönöm
Köszönöm,arról lesz esetleg eredmény hogy mitől történt ez?
Vagy ilyennel már nem foglalkoznak?
Természetesen vesznek szövettant, kb 2 hét múlva nekem már eredményem is volt. Igazából ott annyit tudnak megállapítani csak hogy élő terhesség volt, de valamilyen ok miatt elhalt. Vagy ha már kimutatható genetikai rendellenesség volt. Sajnos attól nem kell csodát várni 😐
Nagyon sok esetben előfordul, de nem tudják miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!