Tegnap 5+4 napos uh-n az orvos s csak annyit mondott, hogy 6,7 mm petezsàk. Ez rendben van ebben a korban? Sztk-s gép volt és 3 mp szóval nagyon nem keresgélt szikholyagot. Egy hét múlva kell mennem. Azért én mintha látnék benne valamit.
Akinek volt ilyen idős hasonló uh képe, légyszíves mondjátok meg, hogy ilyennek kell e lennie. Köszönöm
Tessék az orvostól megkérdezni mindent. Nem kis nyusziként kell odamenni, hogy nem mersz kérdezni semmit sem. Az orvos azért is van, hogy elmondja azt, amit lát, tapasztal.
Itt jó eséllyel nem releváns válaszokat kapsz.
Szia Kérdező, ez ebben a korban így rendben van.. Én is pont 5+4 hetesen mentem először és csak petezsák volt nekem is .. Engem 3 hétre rá hívott vissza a doki, az a 3 hét egy örökkévalóság volt mert nem is nagyon voltak terhes tüneteim és azt hittem tuti nem is fejlődött ki az embrió de hála Istennek mire visszamentem már volt már baba is és szívhang is ☺️
16 hkm
Szia!
Én is most voltam orvosnál (tettem is fel kérdést miatta :)) 5+1 hetesen 4 mm-es petezsákot látott.
Nem mondta, hogy ne lenne elég, vagy bármi baj lenne, ennek ellenére én is jól beparáztam, mert itt szinte mindenkinek jóval nagyobb már ennyi idősen :)
Aztán a kérdésemre válaszolók és az, hogy az orvos semmi negatívat nem mondott, megnyugtatott ;)
Próbálj te se aggódni, pár nap és lesz ott szívhang is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!