Tegnap 5+4 napos uh-n az orvos s csak annyit mondott, hogy 6,7 mm petezsàk. Ez rendben van ebben a korban? Sztk-s gép volt és 3 mp szóval nagyon nem keresgélt szikholyagot. Egy hét múlva kell mennem. Azért én mintha látnék benne valamit.
Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen idős hasonló uh képe, légyszíves mondjátok meg, hogy ilyennek kell e lennie. Köszönöm
2020. okt. 30. 07:48
11/14 anonim válasza:
4 hetesen voltam mert pont időpontom volt rákszűrésre, nekem pl semmit nem láttak ott, de pozikat teszteltem, persze ezek után teljes elkeseredés, 6+2 mentem vissza és már szívhang is volt, viszont ott már másik nőgyogyihoz mentem, akinek nagyon modern gépe volt, biztos ez is számít valamit :)
12/14 anonim válasza:
Ne aggódj, kedves kérdező! Tudomásom szerint ez ilyenkor teljesen normális. Pihenj, próbálj nem stresszelni, most így segíthetsz a helyzeten. Biztos minden rendben lesz. ❤️
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett veled?
14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Engem is érdekelne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!