Kb1 hétig késett a mensim,csináltam tesztet ami pozitív lett.Másnap reggel világosbarnafolyást vettem észre wc után,de csak a papíron.Másnap tudott csak fogadni a doki.Aztmondta még nagyonpici lehet a baba kb3-4 hetes és ilyenkor ezmég nemgond.Igaz?
Figyelt kérdés
Mikor hazaértem már sötétebb barna folyásom volt,ami néha gyengül néha felerősödik.
Valakivel volt hasonló és jól lett a babája? Hallottam hogy ilyenkor
nagyon sokat kell pihenni, hogy megmaradjon. Még valamit lehet még tenni? Nemrég volt már egy vetélésem ,szóval ezt most nagyon szeretném. 1 hét múlva kell visszamennem.
2020. dec. 17. 11:40
1/17 anonim válasza:
Kaptál progeszteron pótlást? Ennyit tud az orvos jelen pillanatban tenni. Te meg csak annyit h pihenj sokat és reménykedj. Saját példám sajnos az hogy rögtön össze jött terhességem 9. héten abba maradt. Szinten barnazassal indult de művi úton fejezték be.
2/17 anonim válasza:
Progeszteronpótlás mindenképp, én nem kaptam első terhességnél hiába mentem el orvoshoz, egy hét barnázás után vérzéssel távozott. A kórházban kérdezték, hogy nem kaptam progi pótlást? Mert kellett volna.
3/17 anonim válasza:
Első vagyok. Azt nem írtam h kaptam én is progi pótlást mikor elkezdtem barnazni kicsit. Akkor volt még szív hang. Abba is maradt a barnazas. Hanem 4 nap múlva újra elkezdtem csak már pici darabok is voltak. Gyors orvos megint és akkor már nem volt szív hang. Szóval sajnos nem mindig segít a progi ha nem kifejezett progeszteron hiány okozza a barnazast. Ilyenkor kell vérvétel róla
4/17 A kérdező kommentje:
nekem nem írt fel semmit a doki még
2020. dec. 17. 13:19
5/17 anonim válasza:
Nekem is ilyen nem törődöm volt a nőgyógyász, szedjek magnéziumot, pihenjek, de ugyanúgy barnáztam. Aztán egy hét után vérzéssel be a kórházba, ott mondták, hogy kellett volna progeszteron pótlás. Legközelebb lett volna ilyen nem hagytam volna, hogy ne írják fel, szerencsére kövi terhességnél nem volt ilyen gond, nem barnáztam.
6/17 anonim válasza:
Akkor gyorsan menj ügyeletre és irass fel progit mert barnazol
7/17 anonim válasza:
Progeszteron! Nekem az első baba elment, így mikor ismét pozitívat teszteltem rögtön elkezdtem szedni a progeszteront.
9/17 A kérdező kommentje:
Következő vizsgálaton már szerencsére minden rendben lett és már szívhang is volt. :) Kaptam progeszteront is, ami segített.
Azóta is minden jó, bár még csak 8hetes vagyok, de bízom benne, hogy ezek után is így marad. Köszi a kérdést!:)
2021. jan. 6. 17:34
10/17 anonim válasza:
Első vagyok. Ennek örülök 😊 én most 5+5 napos vagyok és 3-4 napja kisebb nagyobb megszakításokkal barnazgatok. Folyamat fekszem azóta. Semmi görcs vagy fájdalom nincsen. Eddig csak szabályos petezsakot lattak a 5+3 héten. Hétfőn megyek kontrollra. Én is szedem a progit és rutascorbint. Te mi okból vereztel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!