Terhesseggel kapcsolatban olvastam egy ilyet (lent betettem a linket), ez hogy lehetseges? Egy kicsit beparaztam.
Hát vele ezek szerint megtörtént... 😆
De ha a kisbaba nem a Kisjézus, akkor nem hinném, hogy szeplőtlenül fogant. 🤣
Szóval nem írta le, hogy védekeztek-e amúgy, vagy csak megszakították, mert persze, az mellett simán teherbe lehet esni. Már az iskolai felvilágosításon is elmondják, hogy az nem biztonságos...
Az meg, hogy a teszt se mutatta ki, meg az orvos se jött rá, az nekem azért eléggé sántít. Azért a hüvelyi ultrahanggal látni azt kus idő után.
A teszt meg lehet selejtes, azért kell többet Csinálni. De azért ezek elég megbízhatóak.
Nem tudom, nálam azért voltak testi jelek is, én nem tudom, h lehet ezt nem érezni, hogy az ember terhes. Máshogy nem is, de hormonjaid, cici érzékenység stb...
Nekem is olyan fura ez a tortenet.....
En szeptemberben voltam parommal megszakitassal, es egy het mulva ereztem eros hanyingert es szedulest, ezert is mentem dokihoz es nem latott semmit. Utoljara multheten csutortokon voltam dokinal es o sem latott semmit, viszont par napja mintha remegne az alhasam es a csipom is faj, meg a huvelyem is nyilal, mintha nyulnanak az izmok es oda terjed ki a fajdalom.
3-ra:
Elolvastad a linkelt hozzászólást, azóta produkálod a terhesség tüneteit. :-)
Nem is hinnéd, pszichés alapon milyen sokféle tünet jöhet elő (nemcsak terhességi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!