Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tapasztalata van...

Izabella220 kérdése:

Kinek milyen tapasztalata van a kombinált tesztel kapcsolatban? Ki csináltatot/Ki nem? Aki megcsináltatta, minden terhességénél elvégeztette?

Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csináltattam mindkét terhességemnél. Mindkét teszt negatív lett és mindkét gyerekünk egészséges.
2020. febr. 21. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Mitől félsz ennyire?

Már vagy a 3. Kérdésedre válaszolok a témában / de lehet többedik/

2 gyereknél megcsináltattam.

Igen, itt derült ki a 2. Babánál, hogy valami eltérés van..

Végül nem az, de más igazolódott mert ezalapján genetikus szívuh-ot javasolt

3. Babánál, lesz, akkor nem csináltatom meg.

Az életkori eltérésem is nagy lesz hozzá, nem szeretnék idegeskedni az esetleg emiatt bekövetkező magas arányszám miatt.

Így Prena vagy Nifty tesztet fogok csináltatni.

2020. febr. 21. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megcsinaltattam. 1:18ezervalamrnnyi lett. Aztan később mégis felmerült down gyanú. Megcsinaltattam a prenat. Negatív lett. A kisfiam pedig nem down-os. Igazából ez egy arányszám. Nincs olyan, hogy negatív. Olyan van, hogy nálam 18 ezer hasonló paraméterekkel rendelkező anyabol 1 downos babát szül.

Igazából nekem annyi stresszt okozott később ez a down téma, ha újra gyerekem lenne, prenaval kezdenem. Sokkal biztosabb eredmény (99%) és a nemet is megtudjuk.

2020. febr. 21. 18:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Most várandós vagyok, nem félek csupán foglalkoztatnak bizonyos témák, és csupán véleményekre vagyok kíváncsi,ki hogy látja ezeket a dolgokat mivel nekem is van erről egy véleményem. Semmi más nem áll e mögött.
2020. febr. 21. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Megcsináltattam. Szerintem hamis biztonságérzetet ad. Annak ellenére, hogy jól sikerül, lehet beteg a gyerek. Mert ez csak 3 betegségre szűr (Edwards Patau Down).

Nálunk egy nagyon ritka betegség gyanúja áll fönn. Na erre nem szűr semmi. És terhesség alatt fel sem tűnik...

2020. febr. 21. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk egyértelmű volt ,hogy megcsináltatjuk, nem indokolta sem a kor , sem a hajlam , de szerintem ez valamilyen szinten a felelősségtudat kérdése is. Úgy gondolom ,hogy aki anyagilag megteheti annak illene megcsináltatnia.
2020. febr. 22. 00:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5-os drukkolok nektek, hogy ne legyen komoly baj. Sajnos van ami ellen semmit sem tehetünk. ☹️
2020. febr. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!