Nővérem kombinált tesztje Edwardson kórra 1:4200-hoz. Nagy a baj?
Nagyon kétségbe van esve, azt javasolták csináltassa meg a 100 ezer forintos vizsgálatot is magzati dns-ből(nővérem 24 éves, férje szintén 24 éves)
Én 22 éves vagyok nekem is van egy kislányom aki 16 hónapos, én csak a kötelező vizsgálatot csináltattam meg és nekem makk egészséges a kislányom. A családban sose volt ilyen genetikai probléma egyébként, én próbálom megnyugtatni mert tiszta ideg, de az orvosok szerint is ez elég kétséges. VOLT valaki hasonló cipőben?
Ja én szegeden voltam genetikai 4D-uhn.
Ez volt az egyetlen vizsgálatom a kötelezőkön kívül.
Nővérem most Tóth dokinál volt Szolnokon 5d-n(de maga az uh rendben volt mindene megvan a babanak)
Engem 1/3500 -zal
Ami még mindig alacsony kockázat amniora akart a dokim
Voltunk genetikusnál, aki nem szúrt meg.. ha kifejezetten kértem volna, akkor megcsinálja
Alaposabb 18. Heti UH- volt javasolt..
Ott kizárták, hogy gond lenen
Egészséges a fiam.
Ha baj van, akkor amniocentézis kell, hogy elvegyék a babát...
Még a magztdiagnosztikai kp sem javasolta a Prenat vagy Niftyt erre az eredményre, pedig érdekük lett volna..
/ másrészt legkőzelebb nem bohóckodok kombinált teszttel.. azonnal Prena/ Nifty lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!