Kombinált tesztet kötelező a 12. hèten megcsinálni?
Nekem a 18. Hét esett tavaly karacsony környékére és nagyon nehezen kaptam időpontot. Budapest agglomerációban élünk, elég sok magán intézményt hívtam fel.
A genetikai ultrahang nagyon fontos vizsgalat 2 hét alatt lehet végezni. Valahova próbálj időpontot ketni.
Voltam mindkettőben, nekem a géndiagnosztikai kozpont vált be legjobban.
Jó meg szerintem a villa medicina és a rózsákert is.
A Czeizel intézettel rossz tapasztalatom volt, viszont profin kezeltek a panaszt utána.
Nem kötelező megcsináltatni.
Mindkét lányomnál megcsináltattuk, de bevallom picit feleslegesnek vélem abból a szempontból, hogy a teszt maximum % lehetőséget mutat nem pedig pontos eredményt mint pl a prenateszt. És bizony van ismerősőm akinek alacsony kockázat jött ki downra a kombinált teszten uh sem mutatott semmit teljességgel megnyugodtak még is down babájuk lett.
Maga a kombinált teszt nem kötelező, viszont a genetikai ultrahang (ami ha szeretne az anya kombinált tesztet, annak a része) az igen.
Kérdés, higy genetikai ultrahangra sincs lehetőséged vagy csak a kombinált tesztre nincs?
Off: a prena teszt is csak egy becslés, nem pontos vizsgalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!