Miből lehet megcsinálni 2020-ban a kötelező emelt szintű nyelvvizsgát és ez hol van leírva pontosan?
Figyelt kérdés
2019. szept. 2. 17:00
1/10 A kérdező kommentje:
*érettségit :D bocsi
2019. szept. 2. 17:01
2/10 anonim válasza:
Abból, amit követelnek a szakon, ahová jelentkezni fogsz.
3/10 A kérdező kommentje:
Biztos? Nem bármiből?
2019. szept. 2. 17:50
4/10 anonim válasza:
Minden szakra van felvételi követelmény, ha ott számít a nyelv, magyar, töri, akkor te hiába emeltezel informatikából, nem fog számítani.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen azt értem hogy kell érettségizni azokból, de nem ez volt a kérdés, hanem az hogy az van megszabva, hogy kell egy emelt szintű érettségi meg ugye egy B2 nyelvvizsga. Ez a kormány által van megszabva, nem az egyetemek által. És hogy ennek a követelménynek bármi megfelel-e? Mert nem úgy írták, hogy a vizsgatárgyakból kell, hanem hogy kell egy emelt szintű érettségi és kész...és persze ettől függetlenül meg kell csinálni azokat a tárgyakat amiket követel az egyetem.
2019. szept. 2. 18:24
6/10 anonim válasza:
Van egy dokumentum feltöltve, hogy pontosan melyik egyetem melyik szakàra miből emeltezhetsz. Ha megvan adva pl hogy választhatsz két természettudományt amit néznek, akkor a kutyát sem érdekli, hogy neked angolból van emelted. Ne haragudj, de most nem keresem meg, hogy hol van ez közzétéve. Ha kitartóan keresgélsz akkor megtalálod. A lényeg, hogy NEM BÁRMIBŐL, hanem a követelménynek megfelelően kell választani.
7/10 A kérdező kommentje:
2019. szept. 2. 21:20
8/10 A kérdező kommentje:
Ha nem ez az, akkor légyszives segíts, hogy merre keressem mert mást nem találok
2019. szept. 2. 21:21
9/10 anonim válasza:
Felvin kiválasztod az egyetemek, főiskolák menüt és ott kell böngészned.
Egyébként ha előírja az egyetem, h pl orvosinál, hogy fizikából/kémiából és bioszból kell emelt, attól függetlenül te tehetsz angolból is, csak le fogják szarni, mert nem felvételi követelmény és nem kapod meg érte a plusz pontot.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem, de nem plusz pont miatt. Hanem úgy értettem, hogy pl, németből emeltezek, ami teljesíti a követelményt ( 0 pont) és mellé a bioszért megkapom a plusz 50 pontot, mert az vizsgatárgy.2020-as követelményröl van szó
2019. szept. 3. 06:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!