2020-tól kötelező nyelvvizsga lesz ha valaki egyetemre akar jelentkezni?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy igen, valahol meg, hogy elhalasztották és később lesz kötelező. Mi az igazság?2019. márc. 4. 19:39
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel! Ez már végleges, hogy kötelező egy nyelvvizsga, illetve most már mindenhova kell majd egy emelt szintű érettségi is?
Azért a 2020-as felvételi még kicsit távol van...én reménykedek, hogy halasztanak.
Akkor akik régi rendszerben érettségiztek, azoknak újra kell "mindent" tanulni, emelt érettségihez...ez nagy kiszúrás.
2/5 anonim válasza:
Tudtommal még mindig az van tervben, hogy 2020-tól egy nyelvvizsga és egy emelt kell majd.
3/5 anonim válasza:
Nem halasztották el. Igen, 2020-tól kötelező lesz egy emelt érettségi és egy középfokú nyelvvizsga. Ezt egyébként 2014-ben jelentették be.
5/5 anonim válasza:
#4 által írt linkben olvasható ez is:
"a legalább egy emelt szintű érettségi vizsga vagy felsőfokú végzettséget tanúsító oklevél."
Akkor ha nekem van egy tanári főiskolai végzettségem és mondjuk pszichológia szakra jelentkezek, akkor a tanári diplomámat "beszámítják" az emelt szintű érettségi helyett? Vagy hogy kell ezt értelmezni ez esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!