Kombinált tesztet kötelező a 12. hèten megcsinálni?
Figyelt kérdés
Karácsonykor leszek 12 hetes és nem adnak időpontot, pedig privátban mentem volna. Az mondta az asszisztens,hogy ők január első hetében sem dolgoznak és általában más orvos sem, így szerinte gondban leszek. Próbáljam meg Budapesten a Gèndiagnosztikai Központot, szerinte ők vállalnak és dolgoznak. A gond az,hogy Budapest tőlünk 300km. Persze,ha nincs más lehetőség, akkor megyünk oda. Más hogy oldototta,ha pont így jött ki a 12.hèt,hogy ünnepekre?2019. nov. 27. 12:46
12/18 A kérdező kommentje:
Vas megyèben. Genetikai ultrahangról még a saját orvosommal nem beszéltem,de bízom benne,hogy ő Karácsony környékén dolgozik azért vagy legalább ügyel a kórházban és behív oda.
Kombinált tesztet utasította el másik orvos az ünnepek miatt.
2019. nov. 27. 18:03
13/18 anonim válasza:
En a Czeizelre szavazok. Ott is Leipold dr urra. De sajnos januar elso heten lehet o sem fog rendelni, de mas fog. Kombi amugy nem kotelezo csak erosen ajanlott. En mar megfogadtam ha valaha leszek ujra terhes csak es kizarolag a prenaval fogok kezdeni. Persze a genetikai uh akkor is kell mert az nem csak a downt nezi hanem sok mast is.
14/18 A kérdező kommentje:
#13#
Miért a Prenával kezdenèl?
Én most úgy gondolom,hogy először kombinált teszt és ha esetleg nem túl jó eredmény jön ki, akkor Prena.
2019. nov. 27. 21:03
15/18 anonim válasza:
Mert nekem brutal jo eredmeny jott ki. 1:18650 - hez. Igen tizennyolcezer. Megis a 20. Heti uh-n lattak valamit amivel beparaztattak. Mint kiderult nem volt semmi. De ez nekem sok penzembe es idegeskedesembe telt, hogy akkor most vajon meg kell e szulnom egy huszonhetes babat... soha tobbe. Igaz hogy draga, de nekem ez megerne legkozelebb. Persze en megszivtam. Altalaban az emberekkel nem tortenik ilyen.
16/18 anonim válasza:
Miért lett töröltetve a kommentem. Normálisan írtam.
17/18 A kérdező kommentje:
Én látom a kommented szerintem nem lett törölve. Én biztosan nem töröltettem semmit. Ha te írtad azt, hogy beparáztattak a 20.hèten, akkor az ott van.
Szörnyű lehetett.
Ha úgy van,mi is megcsináltatjuk a Prenát is.
2019. nov. 28. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!