Vajon elvetéltem ?
Tegnap együtt voltam a párommal hét hetes terhes vagyok és miután megtöröltem barnás volt, csak egy picit de észrevehető.
Eddig minden nap hányingerem volt és két óránként kell enném mert leesik a cukrom és a vérnyomásom is elég alacsony kicsit szédülök néha.
Ma reggeltől teljesen elmúlt a hányingerem. Teljesen. Viszont a cukrom leesik ha nem eszek legalább 2 óránként és egy picit szédültem a mai nap reggel kicsit fájt a derekam.
Most már biztosan nem leszünk együtt nagyon félek két hét múlva megyek ultrahangra ujra.
Lehet ,hogy amúgy is elmúlt volna a hányinger nemtom de most félek talán azért mert már nem vagyok terhes.
Ha nagyon aggódsz, kórházban ránéznek, mivel amúgyis véreztél.
De addig is, tényleg kerüljétek a nemi életet, az a biztos.
A barnázás nagyon gyakori !Ha elvetéltél volna,akkor ott vér van,nem kis barnázás.
Viszont engem a doki eltiltott a szextől,a 12.hétig.Szerinten ti is tartózkodjatok tőle,amíg ki nem derül mi a helyzet!
Igen emlékszem mikor elvetéltem rendesen vér volt nem pici barna .
Köszönöm a válaszokat . Ma reggel már nem tudok semmi kajára rá nézni sem mert hányni tudnék tőle .
És semmilyen folyásom nincsen .szerencsére .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!