Vajon elvetéltem ?

Figyelt kérdés

Tegnap együtt voltam a párommal hét hetes terhes vagyok és miután megtöröltem barnás volt, csak egy picit de észrevehető.

Eddig minden nap hányingerem volt és két óránként kell enném mert leesik a cukrom és a vérnyomásom is elég alacsony kicsit szédülök néha.

Ma reggeltől teljesen elmúlt a hányingerem. Teljesen. Viszont a cukrom leesik ha nem eszek legalább 2 óránként és egy picit szédültem a mai nap reggel kicsit fájt a derekam.

Most már biztosan nem leszünk együtt nagyon félek két hét múlva megyek ultrahangra ujra.

Lehet ,hogy amúgy is elmúlt volna a hányinger nemtom de most félek talán azért mert már nem vagyok terhes.

2022. jún. 9. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Legalábbis a hányinger nem múlt volna el ilyen hamar. Amíg kiürül a hcg az több nap, akár hetek.
2022. jún. 9. 19:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van .
2022. jún. 9. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy vetélés történt.
2022. jún. 9. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon aggódsz, kórházban ránéznek, mivel amúgyis véreztél.

De addig is, tényleg kerüljétek a nemi életet, az a biztos.

2022. jún. 9. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Írországban élek ne tud meg itt milyen a sürgősségi ott is lehet két hetet várnék 🙈🥺
2022. jún. 9. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ezt nem tudtam.
2022. jún. 9. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
A vetélést észrevetted volna akkora vermennyiseg távozott volna. Sajnos az első hetekben benne van a pakliban, hogy megáll a fejlődésben az embrió, de azt biztos nem a szex okozza. A tünetek jönnek-mennek, próbálj ne idegeskedni (tudom nem ilyen egyszerű), légy pozitív :) lehet holnap még durvább hányingered lesz, ez ilyen :)
2022. jún. 9. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ugyanígy voltam,pont 7 hetesen,nekem vetélés lett a vége. De szorítok neked ne legyen.
2022. jún. 9. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A barnázás nagyon gyakori !Ha elvetéltél volna,akkor ott vér van,nem kis barnázás.

Viszont engem a doki eltiltott a szextől,a 12.hétig.Szerinten ti is tartózkodjatok tőle,amíg ki nem derül mi a helyzet!

2022. jún. 10. 05:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen emlékszem mikor elvetéltem rendesen vér volt nem pici barna .

Köszönöm a válaszokat . Ma reggel már nem tudok semmi kajára rá nézni sem mert hányni tudnék tőle .

És semmilyen folyásom nincsen .szerencsére .

2022. jún. 10. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!