6. héten vérzés, elvetéltem? Hívjam holnap az orvost?
Pozitív lett a teszt és jelentkeztek is terhes tünetek.
Most viszont azt hiszem megjött :( fáj a hasam, de nem nenzesz szerűen, hanem szúr :(
Ilyenkor az orvos mit csinál?
Biztos a vetélés vagy van még remény?
Kell amúgy szólni az orvosnak? Csak azért kérdezem, mert ha nem tesztelek, csak annyit gondolok, hogy késett.
Nem vagyok benne biztos, hogy holnap rendel-e az orvos, ha igen, fogadni biztos csak egy hét múlva tud.
Menjek a kórházba vagy mit tegyek? 😥
Köszönöm a válaszaitokat!
En mennek az ugyeletre. En is pozit teszteltem, tudtam, h kismama vagyok. 6.heten elkezdtem verezni. Bementem az ugyeletre, talaltak egy hematomat. Az embrio eletjelensegeket mutatott. Fekudnom kellett folyamatosan. Mara mar felszivodott a hematoma. 10 hetes vagyok es a babammal minden rendben.
Nem biztos, h nalad a veteles indult be. Menj orvoshoz minel elobb! Szoritok!
Nekem 7 hetesen volt kis vérzès. Hematóma volt. Szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!!
Irj majd!
🤞🤞
Most szült egy tök aranyos kismama császárral, itt tolták el előttem, egymásra mosolyogtunk, olyan cuki volt :)
És fel is szabadult az orvos aki operálta, úgyhogy nemsokára sorra kerülök 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!