Most elvetéltem vagy nem?
Nem mentél vissza ügyeletre? Vagy mentőt hívtál volna h vigyenek be. Igazából nem tudom ott hogy működik ez de szerintem meg kéne nézesd magad minél hamarabb egy orvossal. Lehet nem ürült rendesen és kaparni kell.
Vigyázz magadra és azonnal orvos.
En mar veteltem el, konkretan a falat kapartam ugy fajt a hasam!
Hematoma nem lehet?
De eselyes, hogy epp veteles lesz!:(
Hüvelyi uh-tól nem vérzel.
Menj vissza azonnal szerintem.
Szia.Szerintem elvetéltél. En is itt vagyok uk-ban. Nekem 27 napja volt spontán vetelesem. 5hetes lehettem kb. Nekem 3-4 nap verezgetes utan volt 2 nap amikor gorcsolgettem majd verezgetes aztán barnazgatas. Összesen 10 nap. Nem fajt különösebben jobban mint egy menzesz.
Nekem volt korai uh de csak azert mert pár éve volt egy méhen kívüli terhességem. A huvelyi uh-n azt mondták sajnos valószínűleg miscarriage es kb ennyivel lezartak a történetet. Vérvétel is volt ott mar nagyon alacsony volt a hcg. Vissza sem kell mennem. Próbálkozni is lehet.
Te,hogy vagy?
En ugy tudom,hogy abortusz gyógyszer utan jo par hónapig nem eshetsz teherbe. Nem irtak fel neked fogamzásgátlót? Csak mert itt ha nem akarod a babat es elveteted akkor irnak fel azonnal(gondolom 2 okból. 1: Ha felelotlensegbol estel teherbe akkor ez ne forduljon elő újra.
2: Nem eshetsz teherbe én ugy tudom kb 6 hónapig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!