Most elvetéltem vagy nem?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm Április 4.-én jött meg. Májusba már nem jött meg. Csináltam egy terhességi tesztet ami pozitív lett és elég erősen mutatta. Elvileg jelenleg 5-6 hetes lehetek. Azonban 2 napja reggel elkezdtem vérezni , igazából barna volt , nem jött annyira sok csak annyi hogy a nadrágom át ázott utána megállt nem véreztem de azért elmentem orvoshoz még aznap. Angliába vagyok és nem csináltak semmit csak adtak egy időpontot ultrahangra. 2 napra rá mentem ultrahangra azaz ma és a petezsákot látták de a babát nem annyira épp hogy csak egy pötty volt ott. Azt mondtak hogy úgy tűnik minden rendben van de 2 hét múlva menjek vissza ultrahangra hogy meg nézzék van-e szív hangja. És ahogy kijöttem az orvostól egyből elkezdtem vérezni megint átáztam és rendbes piros vér volt, nem barna. Most ez vetélés. Nem volt fájásom és most sincs. Ezt nem értem barna vérzésem volt utána 2 napig semmi és utána megint vérzek de már erőssebb mennyiségben és piros?! Ez mi?!2017. máj. 17. 13:18
11/14 A kérdező kommentje:
Végül tegnap elmentem az ultrahangra és látták a babát szerencsére nem vetéltem el , jelenleg 8-9 hetes vagyok.
2017. jún. 3. 19:12
12/14 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy ez nem vetélés mert csak kb 5 percig vereztem es megallt
2017. jún. 3. 19:14
13/14 A kérdező kommentje:
Csak hat megijedtem
2017. jún. 3. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!