Vajon elvetéltem ?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam a párommal hét hetes terhes vagyok és miután megtöröltem barnás volt, csak egy picit de észrevehető.
Eddig minden nap hányingerem volt és két óránként kell enném mert leesik a cukrom és a vérnyomásom is elég alacsony kicsit szédülök néha.
Ma reggeltől teljesen elmúlt a hányingerem. Teljesen. Viszont a cukrom leesik ha nem eszek legalább 2 óránként és egy picit szédültem a mai nap reggel kicsit fájt a derekam.
Most már biztosan nem leszünk együtt nagyon félek két hét múlva megyek ultrahangra ujra.
Lehet ,hogy amúgy is elmúlt volna a hányinger nemtom de most félek talán azért mert már nem vagyok terhes.
2022. jún. 9. 19:01
11/11 anonim válasza:
A barna lehetett a szex miatt is, de az önmagában nem gáz. Vérbő ilyenkor nagyon a nyálkahártya odalent. Ha elhal a terhesség meg nem is biztos, hogy jár vérzéssel. Ha ez megtörtenne, az pedig tuti nem a szextől lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!