Van okom félni? 32 hetes kismama vagyok . nagyon apro rozsaszin pötty?
Sziasztok . Egy olyan problémam van hogy lehet csak tul gondolom a dolgokat de pisilés után kb könnycseppnyi rozsaszin pötty a wc papiron . elsore gondoltam biztos valami .. passz.
de aztan utanna ujra a másik pisilésnel is . most nem tudom hogy ez a mini kis valami a hüvelyemböl jön e egyáltalan . de egyszer törlöm ottvan aztán törlöm es már semmi . ezert fogalmam sincs mi lehet. 32hetes a pocaklakóm . remelem minden rendben . tudod hogy ilyenkor orvos stb. de az orvosnak mit mondanék hogy nem tudom honnan jön és csak egy könnycseppnyi? .. valaki hasonlót ?
Legközelebbi törlésnél ne húzd a papírt ,hanem csak nyomd oda, úgy hogy az ujjad hegyével a hüvelynyíláshoz érsz, addig, amíg meg nem látod a cseppet
( Minden pisiléskor)
Egy csepp nem jelenthet különben gondot , mert ilyen méreteknél (is) már könnyen repednek a hajszálerek.
Ha problémás vérzésed lenne az vagy több lenne, esetleg barnázást tapasztalnál szerintem.
Nekem is volt ilyenem, nekem a gátam eleje még ilyen kis bőrkés, amúgy is érzékeny. Sokat voltam WC-n és kidörzsölte a papír, ettől volt éppen egy cseppecske, pont, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!