32hetes kismama vagyok, ma másnál el kellett mennem pisilni, de annyira siettem hogy nem figyeltem hogy az ülőke nincs le hajtva és rá ültem úgy simán.. Ahogy a férfiak pisilnek Mit tegyek?
Gyorsan felpattantam róla, és láttam hogy száradt sárga szennyeződés volt rajta.. Gondolom rá száradt vizelet..
Azonnal nedves törlökendővel át töröltem magam oda lent de nagyon félek a fertőzésveszélytől. Mit tehetnék?
Velem is fordult már elő, hogy véletlenül ülőke nélkül a wc peremére ültem rá, de nem teljesen értem, hogy így hogy kaphatnál el bármit is. Nem a puncival ül az ember a vécére, a peremhez a combod ért hozzá, nem? Vagy én használom furán a vécét? :D
De amúgy szerintem elég valószerűtlen, hogy ezzel bármit árts, ennél azért egy incifincit jobban van védve nem csak a baba, de te is. Ha nagyon aggódsz, a következő nőgyógyászati vizsgálaton kérdezz rá és csináljatok valami extra tesztet.
Meg a leülök úristen nincs ülőke felpattanok az úgy uszkve két másodperc. Ennyi idő alatt nem ugrálnak fel a bacik combra (és pláne nem másznak onnan tovább) hogy hahaha megvagy, pláne, hogy ahogy írja, rögtön utána meg is tisztította magát...
Nehéz lesz az élet ennyire paramamiként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!