Árthatott a babának a tüzijáték?
Sziasztok!
Először is BUÉK.
26+4napos kismama vagyok, most nagyon felelőtlennek érzem magam.
A tüzijáték nagy részét próbáltam bentről figyelni, hogy ne legyen hangos, viszont az ilyen kissebbekre kimentem, hogy azért picit én se maradjak ki. Felborult az egyik tüzijáték és közvetlen mellettünk durrant fel, oltári nagy hangal...tudom nem szabadott volna kimennem de erre nem számítottam. Rettentően félek, hogy ártott a baba hallásának vagy idegrendszerének :(
Nem hülye kérdés.
Ezt találtam: Increased noise levels can cause stress. This can cause changes in a the body that can affect your developing baby. Sound can travel through your body and reach your baby. Very loud noises may be able to damage your baby's hearing.
Fejletlen a hallása, magzatvízben van, nem lesz kutyabaja. Ne félts ennyire, ezek arra vannak kitalálva, hogy túléljék.
Amikor újszülöttként vittük sétálni a babát az apjával, akkor egy hatalmas medveölő kutya nekiugrott a kerítésnek és úgy ugatott, hogy én halálra ijedtem. A lányom meg sem moccant, olyan békésen aludt, mintha a világ megszűnt volna körülötte. És ez általában jellemző volt rá újszülöttként. Mostmár arra felkel, ha zárt ajtó mögött kipakolom a mosogatógépet.
Az mennyit árthat hogy ennyire buta vagy? Még van időd tanulni, olvasni, képezni magad mert így szegény gyerek szenvedni fog melletted. Ki tudja mit művelsz vele a neten olvasott butaságok miatt amit hasonló “okosak” írnak.
Kérlek, kimondott babás oldalakat nézz, szakemberek írásait .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!