Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthatott a babának a tüzijáték?

Árthatott a babának a tüzijáték?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is BUÉK.

26+4napos kismama vagyok, most nagyon felelőtlennek érzem magam.

A tüzijáték nagy részét próbáltam bentről figyelni, hogy ne legyen hangos, viszont az ilyen kissebbekre kimentem, hogy azért picit én se maradjak ki. Felborult az egyik tüzijáték és közvetlen mellettünk durrant fel, oltári nagy hangal...tudom nem szabadott volna kimennem de erre nem számítottam. Rettentően félek, hogy ártott a baba hallásának vagy idegrendszerének :(

2023. jan. 1. 00:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit gondolkodjál. Akkor minden háborúban született gyerek süket lenne...
2023. jan. 1. 02:51
 12/21 anonim ***** válasza:
18%

Nem hülye kérdés.

Ezt találtam: Increased noise levels can cause stress. This can cause changes in a the body that can affect your developing baby. Sound can travel through your body and reach your baby. Very loud noises may be able to damage your baby's hearing.

2023. jan. 1. 05:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanakkor ezt olyan zajoknál kell elképzelni, amiknél még te is megsüketülnél pár mp-re. Nem valószínű, hogy ártott a magzatnak.
2023. jan. 1. 05:02
 14/21 anonim ***** válasza:
15%
Ha azota is jol vagy gondolom oke. En lattam olyat hogy fesztivalon,kormeneten agyuztak es ugy megijedt a kismama, h felidosen elment a magzatviz ott helyben, szoval nah, en is feltettem a gyerekem bent is.
2023. jan. 1. 05:14
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Fejletlen a hallása, magzatvízben van, nem lesz kutyabaja. Ne félts ennyire, ezek arra vannak kitalálva, hogy túléljék.

Amikor újszülöttként vittük sétálni a babát az apjával, akkor egy hatalmas medveölő kutya nekiugrott a kerítésnek és úgy ugatott, hogy én halálra ijedtem. A lányom meg sem moccant, olyan békésen aludt, mintha a világ megszűnt volna körülötte. És ez általában jellemző volt rá újszülöttként. Mostmár arra felkel, ha zárt ajtó mögött kipakolom a mosogatógépet.

2023. jan. 1. 07:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Na elkezdődött....😆😆😆
2023. jan. 1. 08:13
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Az mennyit árthat hogy ennyire buta vagy? Még van időd tanulni, olvasni, képezni magad mert így szegény gyerek szenvedni fog melletted. Ki tudja mit művelsz vele a neten olvasott butaságok miatt amit hasonló “okosak” írnak.

Kérlek, kimondott babás oldalakat nézz, szakemberek írásait .

2023. jan. 1. 09:07
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
2023 első agyhalott terhes kérdése! És mennyi lesz még! BÚÉK!! 😉
2023. jan. 1. 09:49
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Szegény gyerek, tuti nehezített pályán tolja végig az életet így, ilyen anyával az oldalán.
2023. jan. 1. 12:24
 20/21 anonim válasza:
0%
Kreatív teszi a lurkót amikor majd beszerzi az első petárdákat, tűzijátékot a szülői tiltás ellenére. És büszkén mondja majd hogy szerzett magának. Emlékszem amikor petárdák kértem karácsonyra, anya nem vett így hát megvettem magamnak. Meg ha majd nagyobb leszek akkor, hát a fenét. A táplálkozásod árthat neki. B vitamin, E-vitamin, Vas, D-vitamin, Omega 3, sok zöldség, gyümöcs, kerülni a feldolgozott élelmiszereket a cukrot, glutént, koffein, semmi alkohol sok halféleség, gomba. A táplálkozásodba, életkörülményeidbe gond lehet amiért ilyen hülyeségek jutnak az eszedbe. Valószínűleg ezért nem fejlődött jól az idegrendszered hogy ilyeneket írsz. Ez a gyerek életére is ki fog hatni és nem pozitívan. A gyereknek később nem szabad cukrot adni mert idegmérek, se csipszeket. Neki egy büntetés lesz az élet mivel nincsennek olyan szülei akik kitapostak neki egy jövőt amit ösztönösen követni tud. Mundjuk valami sikeres családi vállalkozás. Valamint nincs meg a készség sem a megfelelő kreatív környezet biztosítására és valódi hasznos információk technikai átadására amiket ösztönösen sajátít el a gyerek. Mondjuk egy pirotechnikai labor a kislurkónak, a kreatív tűzijáték készítés és profi vegyészet sokat segíthet a fejlődésben. A tűzijáték precizitásra, megfontoltságra, pontosságra, részletességre tanít. A kémia világa, a természet és az állatok olyan dolgokat tanítanak amikre az emberek képtelenek. A gyereket ne idegesítsd fel hogy mi a jó neki mert ő pontosan ösztönösen tudja. Nem hülye csak kicsi. Az óvoda, iskola rabszolgákat nevelnek, kiégett felnőtteket nevelnek ki. Ezt a gyerek pontosan tudni fogja. A szülők hülyeségeit főleg az önérdeüeket nem fogja jól toreláni az idegrendszere és az agymosást és kondicionállást már kiskorban felismerik a lurkók amiért felnőtt korra már megutálják a szüleiket és a társadalmat is. Főleg olyan szülőkkel akik esztelen rabszolga munkások, nem ismernek mást és ezt a szennyet programozzák a gyerekbe is. Nem csoda szegények kiégnek és nem találják meg az útjukat az életben, egyre kevésbé lesznek kreatívak, és egyre motiválatlanabbak lesznek mert ezt tudatosan kiégetik belőle hogy szegény rabszolga legyen, ne legyen önálló és független.
2023. jan. 2. 03:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!