Árthatott a röntgen, amennyiben gyermeket várok?
Tegnap eltörött egy lábközépcsontom, a sürgösségin röntgenezték a lábfejemet (4 felvétel készült). Tegnap kellett volna megjöjjön, a párommal harmadik hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül. Kérdezték, hogy lehetek-e terhes, mondtam, hogy biztosra nem lehet tudni, de próbálkozunk, s a napokban kéne kiderüljön - erre már nem kaptam választ. Eddig minden hónapban napra pontosan jött a menstruációm, most 1 napja késik, a teszteléssel még várnék, viszont nagyon izgulok. Ha mégis terhes vagyok, a sugárzás árthatott vagy lehet valamilyen következménye? Nem kaptam semmilyen védőöltözetet, s akkor hirtelen bele sem gondoltam, mi történhet, csak utólag kezdtem rágódni ezen. Soha nem tudnám megbocsájtani magamnak, ha bármi történne vele, amikor már hónapok óta várunk rá.
Mit gondoltok? Lehet baj belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!