Szabad enni tükörtojást terhesen?
Figyelt kérdés
Amin megmarad a lágy sárga rész? Gondolom, nem ajánlott...
És a bundáskenyeret?
2010. okt. 1. 13:14
1/9 anonim válasza:
biztos nem ajánlott, én eszem. eddig soha életemben nem lett bajom tojástól, miért most lenne?
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan eheted, csak ellenőrzött tojásból egyél (bolti) és hűtőben tárold otthon, hogy biztosan ne romoljon meg.
3/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne enni? A tojás az egyik olyan táplálék, amit "tápegésznek" is neveznek, hiszen rengeteg hasznos anyag van benne.
4/9 anonim válasza:
Én is imádom a tükörtojást, az más tészta, hogy nem kívánom most.
Ha ellenőrzött, friss a tojás, nyugodtan egyél. A bundáskenyeret pedig meg is sütöd, a tojás is megsül a kenyéren/ben. Volt olyan, hogy két napig csak azt ettem. :)
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Lágy tojást nem lehet enni. Budás az oké.
7/9 anonim válasza:
Én ettem tükörtojást is, és bundás kenyeret is, a tükörtojást nem nagyon hagytam lágyra, kicsit öblögettem zsirral, és félig megkeményedett a sárgája, de sztem ami sül, vagy főlve van az minden jöhet! Még sem nyers formában eszed!
8/9 anonim válasza:
Nekem sem lett tőle bajom sosem - miért most lenne?
Mindentől lehetne ezzel az erővel félnünk, hisz éppenséggel bármi lehet bacis...
Ha jól esik, edd!
Más kérdés, hogy mostanában én sem kívánom. :)))
Bolti legyen, azoknak kb. közük sincs a tyúkhoz, talán....hűű, elfelejtettem megint, de valamivel, fénnyel kezelik, így kb fertőtlenített :)
17 hetes
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Inkább nem erőltetem a lágy tojás részét, de bundáskenyeret szoktam enni:) Reggelire nagyon finom.
2010. okt. 3. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!