Terhesen ehetek tükörtojást?
ehetsz tükörtojást, de nem ajánlom a lágyat a szalmonella stb. miatt, nehogy baj legyen!
30 hetes km
ehetsz.
Én a múltkor kérdeztem meg a doktornőmet, hogy ehetek-e, mert azt hallottam, hogy nem szabad. Azt mondta, hogy a kacsatojás az, ami nem ajánlott ilyenkor, tükörtojást tyúktojásból ehetek nyugodtan. Azóta kicsit folyós sárgájával eszem és semmi bajom tőle
nyugodtan ehetsz. Én 22 hetes terhes vagyok és már ettem tükörtojást.
Jó étvágyat :-)
Jo, hogy ezt megkerdezted. En a 2. babamat varom ket even belul, tehat nem vagyok tapasztalatlan, panikolos sem, de egy hete az en fejemben is megfordult a kerdes, csak nem mertem felrakni, mert feltem a szidalmazo valaszoktol... :-S
Az elso terhessegem alatt semmilyen formaban nem fogyasztottam nyers tojast (amugy sem bizom benne), tukortojast sem ettem, mert nem kivantam. Most viszont szivem szerint minden masnap tukortojast reggeliznek, de a koleszterin miatt probalom visszafogni magam. Ebben persze szeretem, ha lagy a sargaja.
A multkori aggodalmam miatt mostanaban jol atsutve ettem inkabb, de ezek utan lehet, hogy bevallalom en is neha folyosan.
Szia!
En ettem es makk egezseges 4 kg-s fiam szuletett.
Jo etvagyat!
Nyugodtan ehetsz, de jól süsd át, egyébként ez vonatkozik a húsokra is. A gyümölcsöt meg alaposan mosd meg!
jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!