Ehetek tükörtojást? (kérdésed túl rövid. )
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok, és rettenetesen kívánom a tükörtojást... Elvileg ugye nyers tojást nem lehet enni, és a tükörtojásnak a sárgája az igencsak nyers. Ehetek vagy nem? :)2011. máj. 12. 14:13
1/8 anonim válasza:
Süsd át a sárgáját és nem lesz gond.
2/8 anonim válasza:
Ha megsütöd a sárgáját is, ami persze így nem egészen tükörtojás. Nem éri meg a kockázatot.
3/8 anonim válasza:
Fordítd át a tükörtojást és süsd ott is át kicsit!
4/8 anonim válasza:
az én háziorvosom azt mondta, hogy ehetek bolti tojásból.
5/8 anonim válasza:
Kövezzetek meg, én ettem. Nem volt gond a terhességemmel.
Én mondjuk úgy szeretem, ha kipukkasztom a sárgáját, és mindkét oldalát átsütöm.
Hmmm, meg is kívántam. :)
8 hetes fiúcska anyukája
6/8 anonim válasza:
én is fogok enni. megkívántattátok :) finom, friss házitojásból.
majonézt eddig is csináltam, ettem-- eszembe sem jutott, hogy ne szabadna.
7/8 anonim válasza:
tojással vigyázni kell, de én pl háztól veszem, frissen.
ha le mosod felütés elött, nehezen hiszem,hogy baj lehetne belőle. :)
8/8 anonim válasza:
Én is ettem,eszek,volt,hogy nem is keveset.Volt,hogy minden nap ettem 1-2-t.A sárgája már nem nyers akkor sem,ha nem fordítod át,csak az egyik oldalán sütöd,így is eljut oda annyi hő.29+4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!