Rekedt ember hozzátartozóit is kerülnéd terhesen?
Még csak 7 hetes vagyok, még szívhangot sem hallottam és van egy lyukas szívű 2 éves tesó is, aki bár hamarosan oviba készül, amitől lehet megpróbálom megóvni (a gyerek orvos szerint nem igényel speciális bánásmódot). Sokak szerint túlzásba viszem, mert nem lesz immunrendszere.
Mennénk le holnap a rokonainkhoz, akik közül mindenki találkozott a tesómmal (valaki egy háztartásban is lakik vele), aki mára berekedt.
Félek, hogy lappang a rokonokban is valami, így elnapolnám a találkozást szivem szerint karácsonyig, de ez a 4. alkalom lenne, hogy lemondom, mert mindig lebetegszik valaki. Már elkezdték elkészíteni a kajákat, becsomagolni a télapót ajándékokat, mindig mondják mennyire várnak. Apukámmal a szerinte túl reagálásom miatt egyszer úgy összevesztem, hogy 2 hónapig nem beszéltünk.
Ti így elmennétek rokonlátogatóba?
12re
Ezek a dolgok közel sem összehasonlíthatóak a napi szintű más gyerekekkel való kapcsolathoz. Meg kell tanulnia nélküled lenni saját korosztályában. Úgy szocializálódik. Nem elég ha lát más gyerekeket messziről meg heti 1szet talán játszhat is velük. Az óvoda kötelező. Nem véletlen. Nem fogod tudni örök életében burokban tartani
Ne haragudj, de ilyet egy nőgyógyász se mondana, mert ez nem igaz.
Ne magyarázkodj, felesleges, csak annál jobban belegabajodsz a mondandódba.
"de ez a 4. alkalom lenne, hogy lemondom, mert mindig lebetegszik valaki"
Hát nem csodálnám, ha minden rokonodnak tele lenne a hócipője veled. Nálunk is van két gyerek, rokonságban másnál is, de ilyen sosem fordult elő.
Szia!szerintem menjetek el :)
A kisgyermeked is élvezné a rokonok szeretetét és ha veletlenül elis kapsz valamit szerintem a babának nem lesz baja.
És ami ugye nem.a kérdéshez tartozik..Én megértem hogy félted azért csak a szivével van baj de hidd el az ovi az ovi...nagyon jót fog tenni neki fejlődik majd sokat és lesznek kis barátai,valamint sokat lesz beteg az tuti de ezminden gyereknék ìgy van..
Próbáld meg kicsit jobban elengedni magad :)Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!