Rekedt ember hozzátartozóit is kerülnéd terhesen?
Még csak 7 hetes vagyok, még szívhangot sem hallottam és van egy lyukas szívű 2 éves tesó is, aki bár hamarosan oviba készül, amitől lehet megpróbálom megóvni (a gyerek orvos szerint nem igényel speciális bánásmódot). Sokak szerint túlzásba viszem, mert nem lesz immunrendszere.
Mennénk le holnap a rokonainkhoz, akik közül mindenki találkozott a tesómmal (valaki egy háztartásban is lakik vele), aki mára berekedt.
Félek, hogy lappang a rokonokban is valami, így elnapolnám a találkozást szivem szerint karácsonyig, de ez a 4. alkalom lenne, hogy lemondom, mert mindig lebetegszik valaki. Már elkezdték elkészíteni a kajákat, becsomagolni a télapót ajándékokat, mindig mondják mennyire várnak. Apukámmal a szerinte túl reagálásom miatt egyszer úgy összevesztem, hogy 2 hónapig nem beszéltünk.
Ti így elmennétek rokonlátogatóba?
Ja még annyi, hogy a rekedt tesóm nem lesz otthon, abba a háztartásba nem mennénk be, csak azokhoz a rokonokhoz, akkiknél 2 napja volt több ideig.
Az orvosom azt mondta, hogy még egy kis nátha is kárt okozhat.
"Az orvosom azt mondta, hogy még egy kis nátha is kárt okozhat." Milyen orvoshoz jársz te?
A műkörmös attól még, hogy fehér köpenyt visel, nem orvos...
Szia.
Vidd el nyugodtan, hisz irtad, hogy sokat keszultek és varnak titeket. Oviban szerintem minden heten taknyos lesz, es ha az orvos mar ajanlotta, hogy mehet oda, akkor a rokonokhoz is elmehet.
En biztos nem veszekednek veluk, foleg, hogy irtad egyszer 2 honapig nem beszeltetetek. Na ennek nincs ertelme. Engedni kell most Neked, legkozelebb pedig nekik.
Jó egeszseget kivanok es kellemes unnepeket!
28 hkm
"gyerek orvos szerint nem igényel speciális bánásmódot"
"Az orvosom azt mondta, hogy még egy kis nátha is kárt okozhat."
Most akkor melyik?
Nem kéne amúgy csodálkoznod, ha valakinek nincs idegzete kedvesen elmondani, hogy mennyire buta vagy, ha ezt veszélyforrásnak gondolod. Gyereket csinálni persze neked is volt elég eszed.
Az állandó túlféltéseddel többet ártassz a gyermekednek, mint hinnéd.
Azzal, hogy burokba akarod tenni, sokkal sokkal fogékonyabb lesz mindenre. Az egész ovit nem tudod kidekkolni.. Ahogy az iskolát sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!