Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hogy a magzatvíz...

Honnan tudom hogy a magzatvíz folyt el hajnalban vagy csak nagyon leizzadtam a betegségtől?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban arra keltem,hogy csupán vizes vagyok nyakamtól lefelé,pizsamában is rendesen tiszta víz,lepedő nem annyira, mivel épp most kászálódok ki egy jó kis influenzás betegségből,nem lepődtem meg biztos jól leizzadtam mint két napja, viszont most reggel hirtelen megijedtem mi van ha nem izzadás volt hanem a magzatvíz? Kicsit görcsöl a hasam derekam, baba mozgolódik, de akkor sem tudom mi van :-/ 37+4 napos vagyok
2022. dec. 9. 08:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem elfolyt éjfélkor. Zuhatagként,mint a filmeken! Elázott a franciaágy,az ágy mellett a borjúbőr a padlón, és a szőnyeg is kapott egy jó adagot.

És még utána a mentőben is csak folyt folyamatosan. És a kórházban is.

Szóval nem áll az el olyan könnyen. Mivel újratermelődik egy része.

2022. dec. 9. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Szóval az még mindig folyna.
2022. dec. 9. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem szivárgott csak, de nem lehetett összetéveszteni semmivel. ezt az édes illatot nem most olvasom először, ilyesmit azonban nem tapasztaltam.
2022. dec. 9. 14:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségét, egésznap figyeltem még magzatvízszivárgást kimutató betétet is használtam, semmi nem folyik, a baba is nagyon aktív ahogy szokott.
2022. dec. 9. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!