Honnan tudom hogy a magzatvíz folyt el hajnalban vagy csak nagyon leizzadtam a betegségtől?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban arra keltem,hogy csupán vizes vagyok nyakamtól lefelé,pizsamában is rendesen tiszta víz,lepedő nem annyira, mivel épp most kászálódok ki egy jó kis influenzás betegségből,nem lepődtem meg biztos jól leizzadtam mint két napja, viszont most reggel hirtelen megijedtem mi van ha nem izzadás volt hanem a magzatvíz? Kicsit görcsöl a hasam derekam, baba mozgolódik, de akkor sem tudom mi van :-/ 37+4 napos vagyok2022. dec. 9. 08:09
1/14 A kérdező kommentje:
*Csuron vizes ( bocsánat a telefon mindent kijavít)
2022. dec. 9. 08:13
2/14 anonim válasza:
Amennyire emlékszem, a magzatvíz azért elég nagy mennyiség, attól csatakos lenne az ágy. Azért ha megnyugtat, menj be inkább a kórházba, nézzék meg.
3/14 anonim válasza:
A magzatviz a hüvelyeden keresztül szivárog, ergo alattad a lepedő igencsak nedves lenne, kb esélytelen, hogy a nyakadig vizes lennél tőle.
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hol szivárog, de mivel tényleg kb csavarhattam volna a vizet a pizsamámból ezért bizonytalanodtam el, a Lepedő nem volt annyira vizes mint a pizsamában.
2022. dec. 9. 08:20
5/14 anonim válasza:
Hát azért nehéz elképzelni, hogy ezt a két dolgot össze lehetne keverni...
6/14 A kérdező kommentje:
Sose folyt el magától a magzatvizem, és mivel arra keltem hogy fázom,mert vizes vagyok így hirtelen fel sem merült bennem,csak reggel ugrott be, és nyilván tudom milyen ha leizzadok simán de most csavarni lehetett volna a vizet a pizsamámból.
2022. dec. 9. 08:31
7/14 anonim válasza:
Hajnal óta eltelt több óra. Azért ha megfordulna a fejemben, hogy a magzatvíz lehet, nem órákkal később a gyk-n kérdezősködnék.
8/14 anonim válasza:
A magzatvìz èdeskès illatù, de èszre fogod venni a különbsèget az izzadàs ŕs a magzatvìz közt.
9/14 anonim válasza:
A magzatvíznel van egy tipikus édeskés illata. Semmivel nem lehet összekeverni.
Szagold meg a pizsod, ha izzadságszagú semmi baj.
+ ha elfolyt a magzatvíz napközben is szívárognál.
10/14 anonim válasza:
Ha a pizsamád az egész testeden nedves lett, nem csak a láb közötti, illetve fenékrészen, akkor azért ki lehet zárni a magzatvizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!