Melyik jött előbb? A fajás vagy a magzatvíz folyás?
Figyelt kérdés
Akinek úgy indult a szülése, hogy folyt a magzatvíz is de fájásai is voltak, melyik voot előbb? Első szülésem úgy indult hogy álmomban kezdődött, így nem tudom eldönteni. :D Azt álmodtam hogy pisilni kell de nem akartam bemenni egy wcre mert olyan dzsuvás volt...viszont nagyon nagyon kellett és már fájt a hólyagom és bepisiltem... ez volt az álom..emiatt arra tippelek hogy előbb fájás jött és aztán folyhatott a magzatvíz..de kinek hogy volt?2022. nov. 8. 23:00
1/23 anonim válasza:
Nekem a magzatvíz folyt el elsőként. Utána 10 perccel az első fájás, amit már az ötpercesek követtek.
2/23 anonim válasza:
Nekem a magzatvíz szivárgott előbb.
3/23 anonim válasza:
Nekem is a magzatvíz folyt el előbb és utána jöttek csak a fájások
4/23 anonim válasza:
Nekem a fájás volt. Magzatvíz a kórházban folyt el, amikor az orvos repesztett.
6/23 anonim válasza:
Magzatvíz folyt el elsőnek. Nálam még 15 óra volt mire jöttek a fájások.
7/23 anonim válasza:
Fájás volt előbb
( annyira poszoka volt a wc, hogy nem akartál kimenni? He???)
9/23 anonim válasza:
Fájás, vécére mentem vele, és ott éreztem, hogy jön magzatvíz.
10/23 anonim válasza:
5 órával beelőzte a víz a fájást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!