Melyik jött előbb? A fajás vagy a magzatvíz folyás?
Figyelt kérdés
Akinek úgy indult a szülése, hogy folyt a magzatvíz is de fájásai is voltak, melyik voot előbb? Első szülésem úgy indult hogy álmomban kezdődött, így nem tudom eldönteni. :D Azt álmodtam hogy pisilni kell de nem akartam bemenni egy wcre mert olyan dzsuvás volt...viszont nagyon nagyon kellett és már fájt a hólyagom és bepisiltem... ez volt az álom..emiatt arra tippelek hogy előbb fájás jött és aztán folyhatott a magzatvíz..de kinek hogy volt?
7, látszik, hogy még nem ébredtél fel teljesen. Ezt álmodta! S miért álmodta ezt? Mert az agy MINDIG így védekezik a bepisilés ellen. Sose volt még ilyen veled?? Azt álmodod, hogy nagyon kell, de a körülmények lehetetlenné teszik álmodban, hogy kimenj és ezért ébredsz időben. Tipikus.
Egyébként elsővel előbb víz, placcs. Arra ébredtem és utána 1 órával kezdődött a fájás.
Másodikkal szivárgott, teszttel derítettêk ki, hogy az. Délelőtt vettek mintát, délutánra lett meg az eredmény és akkor kezdődtek a fájások is.
2022. nov. 9. 07:04
12/23 anonim válasza:
Nekem a fájások jöttek először. Kb.3 órát vajúdtam itthon, utána mentünk be a kórházba, akkor már 2-3 percesek voltak a fájások. Amikor bementünk a szülőszobára, ott kb.a 4.fájásnál ment el a magzatvíz. Rá kb.15 percre már kint volt a baba.
2022. nov. 9. 07:40
13/23 anonim válasza:
Akinek elfolyt a magzatvíz az utána mikor ment be a kórházba?
2.babámat várom.Az elsőnèl elfolyt a magzatvíz( ömlött) egyszerre mentünk a kórházba onnan még 21 óra volt mire meglett az első gyermekem.Reménykedem most fájásokkal kezdünk, mert amíg lehet addig itthon vajúdnék.
2022. nov. 9. 07:52
14/23 anonim válasza:
Nekem a magzatvíz folyt el először. Csak bő 2 órával később kezdődtek a fájások.
2022. nov. 9. 08:24
15/23 anonim válasza:
Fájás, mert nem folyt el a magzatvíz
2022. nov. 9. 08:29
16/23 anonim válasza:
Egyszer sem folyt el a magzatvizem, mindkét alkalommal burkot kellett repeszteni.
2022. nov. 9. 08:35
17/23 anonim válasza:
#13, elfolyt a víz, lezuhanyoztam, felöltöztem. Mondtam a férjemnek, hogy 5 perces fájásoknál indulunk, rögtön 3 percesek voltak, szóval gyorsan kocsiba pattantunk. A víz elfolyásától számítva 1,5 órán belül megszületett a babánk. Még szerencse hogy elindultunk gyorsan a kórházba. Nagyon változó, hogy kinél milyen gyors a tágulási folyamat.
2022. nov. 9. 08:42
18/23 anonim válasza:
Fájással indult, végül nem sokkal a kitolás előtt repesztették a burkot, utána minden felgyorsult, szerintem 10 perc múlva már kitolás volt.
2022. nov. 9. 13:58
19/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2022. nov. 10. 04:03
20/23 anonim válasza:
Nekem 3 terhességemnél először fájásaim voltak.
Először burkot repesztettek nem sokkal a tolófájások előtt. Az utolsó 2 alkalommal magától folyt el a tolófájások előtt kicsivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!