Ha regota van vizes folyasom, akkor ez nem magzatviz szivargas?
Kb a terhessegem eleje ota, de mondjuk a 12.het ota biztos vizes a folyasom, mindig van a bugyimon egy 200as vagy picit nagyobb vizes folyas folt. De a 12.genetikain es a 19.hetin is rendben volt a magzatviz meg semmilyen problema nem volt.
A dokit nem kertem eddig meg h trsztelje le mert eddig eszembe se jutott csak a napokban olvastam itt egy kerdest errol es igy fordult meg a fejemben h ugye ez nem magzatviz… mert nekem minden nap eleg nagy folt van a bugyimon, ha lecserelem a bugyit a masikon is lesz.
De h regota ilyen terhesseg alatt akkor gondolom mar kiderult volna h magzatviz nem?(pl keves a magzatviz mennyiseg a babanak v ilyesmi)
Nekem az elejétől volt kicsi folyamatosan, a 13. Hét körül lett több és vizesebb ( nem színes , nincs szaga, semmi más velejárója nincs) azóta kb minden nap betétet kell használjak. Nincs fertőzés , nincs gond a magzatvizzel sem, nálam egyszerűen ezt is a várandós időszak okozza .
26 hetes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!