Volt e valakinek amniocentézis után magzatvíz szivárgása? Csütörtökön csinálták meg az amniot és azóta igen erős fehéres folyásom van, az orvosom azt mondta hogy ez valami fertőzés lehet de nem vizsgált meg!
volt amnióm, de nem volt szivárgásom. mivel csütörtökön csinálták, ez már nem is lehetne az. az 1. és 2. napban van kb. -87 esély arra, hogy repedjen a burok, szivárogjon a víz. nyugodj meg, nincsen semmi baj.
a fehérfolyás normális is lehet, de lehet fertőzés is. a terhes nők általában soha el nem múló gombával küzdenek, az orvosok nem veszik túl komolyan, persze kezelgetik, dehát terhesség alatt sok mindent nem lehet rá használni.
Amnio után én is paráztam,hogy szivárog a magzatvíz,mert bő folyásom volt utána, de megnyugtattak,hogy 1 százalék az esély,hogy megtörténjen.
De fehér folyásom nekem is volt amnio után 4 nappal, lehet valami fertőzés vagy megfázás. Fehér folyást kiválthat amúgy idegeskedés is.Én azt vettem észre,hogy akkor van ilyen mikor többet idegeskedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!