Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elofordult mar valakivel,...

Monikamagdolna kérdése:

Elofordult mar valakivel, hogy nem tudtak megcsinalni az amniocentezist, mert keves volt a magzatviz?

Figyelt kérdés

31 eves 15 hetes kismama vagyok. Amniocentezisre tegnap volt idopontom. Az orvos megnezett ultrahangon, es rogtonkozolte, hogy ez igy nem fog menni,ert tul keves a magzatviz, es igy meg kockazatosabb. Eddig minden uh-m rendben volt, de most en is lattam, hogy nincs annyi sotet a kepernyon, mInt eddig volt... az amnio indokolt lett volna, mert rossz lett a kombi tesztem. Magzatvizszivargast nem erzekelek

Elofordult valakivel mar ilyen?

2015. okt. 28. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
És többet nem mondott a doki? Ez nagyon furcsa. Amnio során kb. 20 ml-t vesznek csak le. Ha ennyit nem tudnak tőled levenni,akkor gond van. Meg hát annak nyilván oka van,ha ilyenkor korán kevés van. A vége felé már normális lenne!
2015. okt. 28. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem... kaptam egy het mulva uj idopontot... ha akkor is keves lesz.. akkor baj van..ennyit mondott... en meg csak hadd idegeskedjek. hozzateszem.. 3 hete eleg problemas a terhessegem. Hematomak... gorcsok... verzes...korhaz.. szigoru agynyugalom, rossz kombinalt teszt eredmeny... minden osszejott. Kulfoldon vagyok.... es az osszes lehetseges dokitol probaltam idopontot szerezni, de mindenki foglalt a heten mar.... most remeghetek a jovo hetig..
2015. okt. 28. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Amugy volt valamennyi mviz... csak keves... es igy meg kockazatosabb lett volna... mert sztem tul kozel lett volna a tu a babahoz
2015. okt. 28. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Hú, elhiszem,hogy aggódsz.

Annyit megnyugtatásul,hogy nekem májusban volt amniom, szintén rossz kombi miatt. 32 éves vagyok, és bár az ultrahangokon minden tökéletes volt, azért megcsináltattam az amniot és negatív lett. Tudom, most ez sovány vigasz!

2015. okt. 28. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Miert nem csinaltatod meg a prena testet? Sima vertvetel szukseges hozza toled! Igaz draga, de megeri! 100% kockazatmentes es talan a legbiztosabb eredmenyt adja!
2015. okt. 28. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Most inkabb azon aggodom jobban, hogy keves a magzatviz. Csak remelemni tudom, hogy lesz, es ha igen, akkor hagyom, hogy megcsinaljak az amniot. Kulfoldon vagyok es fogalmam sincs, hogy itt a prenatesztet hol csinaljak. Viszont az amniot a megye legelismertebb orvosa fogja csinalni, es mivel indokolt is, bar ez nem lenyeges, de ingyen.
2015. nov. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!