Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tobb magzatviz a kelletenel?

Evi1199422 kérdése:

Tobb magzatviz a kelletenel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam ultrahangon 12 hetes vagyok elso babam , es tobb magzatvizet talaltak a kelletenel, elkuldtek a főorvoshoz de meg idopontot sem adtak! Ezelott egy hettel is megultragangoztak es minden rendben volt a babaval 5 nap alatt keletkelett ennyi magzatviz! Nagyon ketsegbe estem , kérem aki tud hasonlo esetekrol az irjon nekem. Elore koszonom szepen

#12 hetes terhes #Tobb magzatviz
2022. nov. 24. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ilyen rövid idő alatt keletkezett magzatvíz, az inkább fertőzésre utal, semmint magzati fejlődési rendellenességre.

De minél hamarabb meg kéne nézetni. Ezen kívül a babával mindent rendben találtak?

2022. nov. 24. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg el fognak küldeni előre hozott cukorterhelésre. Ha esetleg gond van a cukroddal, attól például lehet több a magzatvíz mennyisége. De az is számít, hogy pontosan mit mondtak, mennyivel több. Én most vagyok 27 hetes, pont a héten mondta a dokim, hogy kicsivel több magzatvizem van, de még nem kórosan. A cukorterhelésem tökéletes lett, szóval nekem annyit mondott erre, hogy gyakrabban nézzünk majd rá ultrahangon.
2022. nov. 24. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
A babaval minden rendben van, szivverese erős és eleg aktivan mozog ,mult heten a vizzel sem volt gond..es az orvos jovohet csutortokre adott idopontot ... van gombas fertozesem az befolyasolhatja?
2022. nov. 24. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét terhességnél több magzat vizet láttak. Genetikára küldtek (a korom miatt is), ott azt mondták, cukor problémára utalhat. De a terhelésen minden rendben volt, a következő uh-n már normál mennyiségű víz volt. De például az egyik ismerősömnek nagyon sok magzatvíze volt, cukros is lett. Szóval van olyan, amikor még éppen belefér a megengedett tartományba és semmi gondot nem okoz, de félvállról sem lehet venni, mert gondot is okozhat.
2022. nov. 24. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Tesómnál is cukor miatt volt kórosan sok.
2022. nov. 24. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ha jol ertem a tul sok cukor bevitel okozza mint pl a sok edesseg? Mert en rengeteget eszem sajnos a terhesseg alatt... azelott nem nagyon voltam edes szaju.. meg persze a gyumolcs is johet boven.. de most a napokban vissza veszek belole , azutan szamithatok ra hogy vissza all a normal ertekekre a magzatvizem?
2022. nov. 25. 09:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!