Csinaltak mar tobb magzatviz miatt vervetelt aminek az eredmenye, fen all a veszelye a 3 szindromanak, es meg is egeszseges volt a gyerek?
Sziasztok! Egeszseges 28 eves no vagyok, (elso baba)
Parom is egeszseges, csaladunkban sincs rendellenes gyermek, 3 honapos vagyok, a babaval minden rendben latszolag az uh. Mérések alapjan , csak tobb a magzatvizem a kelletenel.... viszont a vertesztem eredmenye , hogy akar szindomas is lehet a gyermek, de biztosat nem tudnak mondani csak ha megcsinaltatjuk a tovabbi vizsgalatokat! Volt e mar valaki igy, esetleg es a tovabbiakban derult e ki hogy meg is egeszseges a gyerek?mert nekem azt mondta az orvosom , hogy lehet kiderul nincs semmi baj... bar nem sok eselye van! Kerem aki tud valamit ezzel kapcsoltban irjon nekem nagyon sokat jelent nekem!!!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Itt az anyukának magas kockázat lett down szindrómára, csináltattak komolyabb tesztet és végül kiderült, hogy minden rendben van.
Erre nem lehet mit mondani kerdezo, meg kell csinaltatni a tovabbi vizsgalatokat es remenykedni kell a legjobbakban.
Amugy mi lett a pontos eredmeny? Mi van a leleten?
Nem lehet Nipt vagy harmony tesztet csinalni?
En külföldön elek Nemet orszagban itt ezekröl tudok, fizetösek.
3. A harmony nipt teszt. A nipt teszt ezeknek a vizsgálatoknak a neve (noninvasive prenatal testing), a harmony, prena stb a márka.
Kérdező pontosan milyen vizsgálatod volt? A vérvizsgálat mit takar? Kombinált vagy nipt teszted volt? Nem mindegy melyik lett pozitív.
Szia nem túl jó aránypár de simán lehet minden ok!
Megkérdezhetem ,hogy miért nem amniot csináltattál? Ha a nipt teszt pozitív lesz és nem szeretnéd így megtartani akkor os meg kell csinálni az amniot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!