Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha menzesz elott 3nappal pozi...

Peppuh kérdése:

Ha menzesz elott 3nappal pozi volt az ovu josteszt , masnap is es menzesz elott 1nappal negativ akkor tuti hogy nincs terhesseg?

Figyelt kérdés
Menzesz elott 3nappal pozi lett az ovu josteszt, reggeli elso pisibol , majd masnap is ugyan ugy pozi lett aztan ma menzesz elott 1nappal meg negativ vagyis halvanyabb lett , akkor mar biztos hogy meg fog jonni? vagy erre a josteszt dologra abszolut nem lehet adni? Remenykedtem hogy marad eros pozi vegig mert olvastam hogy az mar jo jel ha menzesz elott pozi a josteszt, de ma sajnos nem lett olyan eros mint tegnap es tegnap elott.. elkeseredtem .. volt valaki akinek igy volt es megis baba lett ? Hcg tesztet negativnak latom! Ilyen nem volt meg hogy az ovu teszt ilyen eros lett volna menzesz elott .. csak akkor amikor pem volt .. valakinek valami tapasztalat?

2022. dec. 5. 11:17
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igen persze en ezt ertem .. persze..

igen a paromnal is minden rendben ..

2022. dec. 5. 15:03
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A vetélések mögött attól még állhat valami probléma. Ennek kellene utánajárni. Kezeletlen autoimmun betegség, pajzsmirigy, trombofilia, csak hogy párat mondjak.

Mert 1 vetélés még bárkivel megtörténhet, de 3 (mert a kémiai is vetélés, csak nagyon korai) az már nem lehet véletlen.

2022. dec. 5. 15:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha itthon nincs tb-je a kérdezőnek, és nyilván nincs, akkor itt sem ingyenes…
2023. aug. 23. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!