Peppuh kérdése:
Ha menzesz elott 3nappal pozi volt az ovu josteszt , masnap
is es menzesz elott 1nappal negativ akkor tuti hogy nincs
terhesseg?
2022. dec. 5. 12:45
Nem gonosz itt senki sem.Nekem sem jön össze 4 éve még sem őrültem meg.Lombikokon túl vagyok sikertelenül,inszeminációkon is még sem kattantam be.Nem értem 25 évesen miért siet ennyire?Menjen el egy meddőségibe a párjával együtt mert lehet a spermiumokkal van a probléma és így persze hogy esik teherbe.Lehet kiderülne ott hogy ez a baj és aztán már első beültetése sikerülne.Jóstesztelés pedig butaság,igaza van a többieknek.Hcg tesztet kell használni.Senki sem rosszindulatból írja sem a meddőségit sem a hcg tesztet.
2022. dec. 5. 12:50
Nem ismerem ezeket a jósteszteket de ha sikerült akkor a nemvárt napján már pozitívnak kell lennie egy hagyományos terhességi tesztnek.
4 év nem kevés idő (én már csak tudom) az hogy "elvileg" rendben vannak az pedig kevés és ha volt több vetélésed akkor meg főleg kellenek vizsgálatok. Barátnőmnek is volt 2 vetélése és kellett is mennie plusz vizsgálatokra illetve méhtükrözésre ahol legalább kiderült hogy mi a baj.
Sima nőgyógyász nemtud sajnos segíteni,nekem is csak azt hajtotta hogy fiatal vagyok,nincs bajom, összejöhet(miközben csak hormon vérvétel eredményt látott)
1 év után el is engedtem hogy mit beszél, kérdeztem tud e továbbiakban segíteni de mondta hogy ő nem. Úgyhogy elindultam más irányba...
2022. dec. 5. 12:59
14/23 A kérdező kommentje:
Kulfoldon elek.. tervbe van a lombik .. csak itt nem allamilag tamogatott sem az elso nem pedig a masodik vagy sokadik.. mar beszeltunk errol a dokival aki csak lebeszelt rola minket olyan nagyok a koltsegek itt egy lombiknal! Azt mondta szerinte felesleges 5-6ezer eurot kidobni mert az sem biztos hogy elsore sikerulne , mert nincs kobe vesve hogy elsore sikerul is , aztan ha az ember elgondolkozik hogy 1lombik 5-6ezer euro es a vizsgalatok ebben az osszegben nincsennek benne! Az plusz koltseg! Persze most jon az akinek nincs annyi penze ne vallaljon gyereket stb.. csak mivel kulfoldon elek magyarorszagon hiaba is picsognek akkor sem kapnek segitseget sem lombikkal kapcsolatban sem sehogy! Persze nyilvan megyunk tovabbi vizsgalatokra idekint! Koszonom a valaszokat !
Így más a helyzet.Akkor mikor haza tudtok jönni pár hétre intézd el a lombikhoz szükséges vizsgálatokat vagyis intézzétek mivel ketten mentek és az azt követő szabad időszakban mehettek is a beültetésre magyarán úgy kéred az időpontot mikor biztosra tudod hogy az a pár hét meg van hozzá mivel gyors protokollal 2 hét a stimulációval együtt és már be is ültetik az embriókat.Igen.így nehezebb intézkedni ha nem itthon vagytok.
2022. dec. 5. 13:15
16/23 A kérdező kommentje:
Otthon mennyibe kerul most egy lombik? Mert kerestem mar hatha talalok valami infot , de eddig semmit kb..
Nem azt kell nézni, hány éves vagy, hanem hogy 4 éve nem esel teherbe. Az orvosod is tudhatná, ha valaki valamilyen okból meddő (vagy a párja), tökmindegy, egyébként milyen fiatal... Erre építeni 4 év után. Ahova én jártam meddőségibe, tele volt huszonéves nőkkel, szóval szerencsére itt nem szokás évekig várni a csodát, aztán 40-hez közel (vagy afölött) kapkodni, amikor már lehet, hogy petesejtje is alig van.
Magyarországon a lombik ingyenes. A gyógyszereknek is csak dobozdíja van (300ft/db).
2022. dec. 5. 13:46
18/23 A kérdező kommentje:
Teherbe estem .. csak eloszor mehen kivuli lett … aztan 2x spontan veteles .. amibol lehet hogy az egyik kemiai volt mar nem emlekszem .. voltam hormon vizsgalaton pajzsmirigy stb rendben van .. szervi elvaltozast sem latott a doki sem ciszta sem semmi ilyesmi nincs .. a prolaktin szintem volt picit magasabb de arra nem kaptam gyogyszert.. endokrinologushoz voltam legutoljara aki mindent rendben talalt szinten .. egyebkent koszonom az infot utolso :)
Én értem h te teherbe tudsz esni de felfogod ,hogy nem marad meg?!
Kémia vagy vetélés lényegtelen valami nem jó nálatok!
2022. dec. 5. 14:47
A párodnál is minden rendben?
2022. dec. 5. 14:55
Kapcsolódó kérdések: