Elmaradt menzesz után a 2.napon 3 erős pozitív tesztet csináltam,de a mell érzékenységen és fáradságon kívül semmi tünetem nincs.Ez normális? Köszönöm az értelmes válaszokat.
Figyelt kérdés
Terhesség2022. jan. 31. 18:06
1/12 anonim válasza:
Teljesen. Nekem ennyi se volt az elsonel
2/12 anonim válasza:
Normális, nekem se volt még ennyi se.
3/12 anonim válasza:
Abszolút rendben van. Ha szerencsés vagy, nem is lesz más. Ha nem vagy szerencsés, nemsokára beüt minden, és imádkozni fogsz, hogy csak mihamarabb múljon el :)
4/12 anonim válasza:
normális. Nekem a mellem sem volt érzékeny, és fáradt sem voltam. Inkább aludni nem tudtam az elejétol fogva. Nincs mindenkinek tunete. Teljesen normális, ha nincs tuneted, ahogy az is, ha van.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó,megnyugtatóak a válaszok,már minden megfordult a fejemben, hogy lehet nincs is baba vagy valami, tervezett egyébként,csak éppen covidos lettem,és csak az tűnt fel nem jött meg,azt gondoltam,hogy biztos csak késik a betegség miatt,aztán nagy meglepetés volt, amikor pozitiv lett 3 teszt is,meg a covid teszt is majdnem hogy egyszerre..
2022. jan. 31. 18:20
6/12 anonim válasza:
Nekem semmi nem volt csak nőtt a hasam
7/12 anonim válasza:
Normális. Ne stresszelj. Jó babavárást.
8/12 anonim válasza:
Az elejen nekem sem volt semmi tunetem, csak a 10-11.hetben hanytam. Boldog babavarast :)
9/12 anonim válasza:
Ilyen korai stádiumban mi más lenne? Teljesen normális.
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, fogalmam sincs ilyen korai szakaszban milyen tüneteknek kéne lenniük,mivel első baba, és az ismerőseimnek elég kemény hányás,hányinger,szédülés volt a terhesség elejétől kezdve.:)
Istenbocsa,hogy én kíváncsi vagyok más is volt e tünetmentes :)
2022. febr. 1. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!