Most tudtam meg hogy 8 hetes terhes vagyok :O Normális hogy ilyenkor még semmi tünetem nincs? Sem émelygés? Sem hányinger? Sem mell érzékenység?
másvégett voltam dokinál és ott ért a meglepetés, hogy bizony terhes vagyok, 8 hetes, és ver már a szívecskéje :)
mivel a ciklusom elég rendszertelen így nem tudtam mire támaszkodni. tesztet csináltam másfél - 2 hete, de nem mondtam volna pozitivnak. (ha akarom látom ha nem akarom nem látom kategóriájú második csík volt).
Mivel tervezett baba, igy nagyon örülünk ! csak most meg vagyok lepődve, hatódva még kicsit.
Nekem egyáltalán nem volt tünetem az elsőnél és most sincs. :)
5 hkm
Velem is az történt h az 1. terhessegnel nem is tudtam h terhes vagyok,derekfajas az volt de azt betudtam annak h a földön aludtunk matracon,mell érzékenység is volt azt meg pms-nek gondoltam mivel nekem se rendszeres a mensim,volt már h 1 hónap kimaradt,akkor elég stresszes voltam,arra fogtam. Semmi hányinger,és ez most is így van szerencsére :D örülj h a szerencsésebbek közé tartozol!
19hkm
köszönöm a válaszokat,
Akkor örülök :))) Bár ma már fura érzésem van a torkomban... nem tudom ez a terhességi rosszullét ?? Nem tudom mit kell érezni ilyenkor , mert ez az első terhességem !
Köszönöm a válaszokat mégegyszer !
Akkor örülök :))) Bár ma már fura érzésem van a torkomban... nem tudom ez a terhességi rosszullét ?? Nem tudom mit kell érezni ilyenkor , mert ez az első terhességem !
Köszönöm a válaszokat mégegyszer !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!