SOS! Járt már valaki így? 7 hetes terhes vagyok és alig vannak tüneteim, mell érzékenység nagyon minimális, hányinger épp, hogy van egy kicsi, az is reggel! De a hasam nem puffadt és nem kemény, pedig ez is volt! Miért van ez?
Nem kell aggódnod, mindenkinél mások a tünetek, lehet, hogy neked pont olyanok vannak, amelyeket nem is a terhességnek tudsz be.
Plusz simán előfordulhat, hogy csak később "indulnak" be a dolgok.
Amíg nincs erős vérzés, görcs, fájdalom, magas láz stb, addig nincs baj (legalábbis nem valószínű).
Nekem se nagyon voltak meg a klasszikus tüneteim a mellnövekedésen kívül, egyszer sem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam kívánós...
19hkm
Szia!
Én most vagyok a 30. héten és egyáltalán nem voltak tipikus terhességi tüneteim. Nem voltam rosszul egyszer sem, nem feszült a mellem szóval semmi. Emiatt ne aggódj.
Ne aggódj, de ha mégis, menj el egy UH-ra, hogy megnyugodj! Tünetek jönnek-mennek, lesz amikor visszasírod ezt az időszakot. Hányingerem nekem is csak reggelenként volt. Kellemes terhességet neked!
4 gyermekes anyuka
Nekem kb az első perctől kezdve vannak rosszulléteim, nembírok szagokat-ételeket, hányinger, hányás, mellfeszülés, hasfeszülés, puffadás, alacsony vérnyomás, lábvizesedés-dagadás, és most tágul "ismét" a méhem, szóval fájnak a tartó izmok is...
Örülj neki, hogy neked nincs semmi ilyesmi, nekem "megkeseríti" a mindennapokat keményen (főleg hogy BKV-zok minden nap 3-4 órát).
Aggódni nem kell, csak akkor ha vérzel, szivárog a magzatvíz és hasonló "igencsak kirívó" jelenségek.
Bevallom irigykedek, mostanság ez a sokadik ilyen kiírt kérdés itt... Kezdem azt hinni, hogy egyedül én vagyok ilyen "szerencsétlen".
Jó babavárást, és ne stresszelj!!!
18+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!