Kisbabát várok még?
14 hetes vagyok,de alul a hasam alján ahol ereztem keménységet,most puha. Molett vagyok,de a terhességi hányingertől leadtam 8 kgot. Így nem tudom a hasam mihez viszonyítani,puha,kisebb és nem érzem azt a keménységet.
Rettenetesen felek a magzatelhalástól.
A mellem már kevésbé érzékeny, a hányingerem nagyobb lett,de a fáradtság sokkal kisebb.
Két hét múlva van időpontom dokihoz....
Mit csináljak? Honnan tudjam,hogy terhes vagyok még?
Sztem nincs nálad magzat elhalas.
En esetemben magzat elhalas volt tünete: Kicsi hasfájás es 2db nagy alvadt be távozott.alvadt ver távozása után megszűnt a hasfajasom is.
Szerintem ne aggódj!
Amiket felsoroltál teljesen természetes dolgok. Nem kell érezned még semmit sem :) A terhességi tünetek teljesen elmúlhatnak, akkor sem jelent semmi bajt! :)
Nem vetéltél el, és nem halt el a magzat, csak azért, mert most 14 hetesen nem érzel semmit. Lehet, hogy 24 hetesen sem fogsz még érezni semmit! :) NYUGI! :) :)
Az első gyereket csak ennyi idős terhesen vettem észre, olyannyira nem voltak terhességi tüneteim.
Hét végén ünnepeltük az ötödik szülinapját.
Ne aggódj, az előző hozzászólóhoz hasonlóan a második terhességemnél kb. a 20. hétig semmi de semmi tünetem nem volt. Még a hasam sem nőtt, pedig vékony voltam. Csak abból tudtam, hogy terhes vagyok, hogy nem menstruáltam és pozitív volt a teszt.
Szerintem azért puha a hasad, mert a puffadás ilyenkorra megszünik. A fáradtság is csökkenni szokott a második tirmeszterre. Ne aggódj, mert azzal ártasz magatoknak!
Jaj,nagyon nagyon köszönöm a kedves válaszokat!
Igyekszem nem idegeskedni,de legszívesebben Naponta ellenőrizném, hogy minden oké vele. :)
Lenyugszom! 19-én ultrahang,remélem minden rendben lesz :)
Amúgy szeirntem nincs semmi baj, ilyenkor már nagyon ritka a vetélés.
Ja és a 8 kiló fogyást nagyon irigylem, reménykedtem, hogy a terhességi rosszulléteknek köszönhetően fogyok majd, na nekem se rosszullét se fogyás nem volt... :)
Nincsen gond, csak túlparázod, hidd el, de a mindennapi kérdéseidből látom, hogy sajnos nem megy a lenyugtatás... A hányinger szerinted miért van?
Az egészséges, erős terhesség miatt!
Szerezz egy szívhangfigyelőt, sok idegeskedéstől megóv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!