Ciszta, vagy terhesség?
Sziasztok! Ebben a hónapban nem jött meg a mensim és 13.án volt egy pozitív tesztem, a melleim borzasztóan fájnak és állandó émelygésem, hányingerem van, viszont UH-n még nem látott semmit a doki egy kis ártalmatlan cisztán kívül. Azt mondta 10% kb hogy terhes vagyok, mert még nem lát semmit...menjek vissza 1 hét múlva.
Holnap kell vissza mennem UH-ra,hogy megnézze van-e már valami.
Szerintetek ha még mindig nem lát semmit sem, akkor ezek a tünetek lehettek a cisztától? 🤔
3.a körül kellett volna normális esetben, helyette előbb kicsivel, 30.án volt kis barnázásom 2 napig.
13.án lett pozitív a tesztem, és aznap nézett meg az orvos is. 🤷♀️
Ugyan így jártam. Nem jött meg a kovid oltás miatt. Majd spontán peteeres miatt pozitívat teszteltem, szaladtam a dokihoz és azt mondta tuti méhen kívüli meg ha gorcsolok irány a kórház mert épp vételek ..meg a pozitív tesztet be képzeltem, helybe csinálni kellett egy terhességi tesztet. Eléggé megalázó volt.
Majd 2 hét múlva mentem és ott volt a petezsák. Ne stresszelj minden rendben lesz!!
Korán mentél, ezért nem látott semmit. Emiatt nem tanácsos azonnal orvoshoz menni a pozitív teszt után, kivéve ha problémás terhesség várható, pl progeszteron pótlás kell.
Nyugodj meg, pár hét múlva kiderül. Addig eldől, ilyenkor nincs sajnos ráhatásod mi lesz, a stresszeléssel csak árthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!