Ma voltam vizsgálaton. 6 hetest mondott és 17mm a petezsák. Semmi mást nem látott. Jó ez így?

És van valami a petezsákban?
Ha nincs, én aggódnék

A rendelőjében volt egy gép,azzal. Kicsi, gurulós.
Fundusban 172mm szabályosszélű petezsák. Magzati echo még nem látszik.

2 hét múlva ha visszamégy kiderül.Ha nem fejlődik akkor ennyi volt.Én is így jártam csak nálam volt szikhólyag benne embriókezdeménnyel szintén 6 hetesen és nagyobb volt a petezsák is.Szívhang nem lett a 8.hétre sem.
De ne ebből indulj ki mert lehet mire te mégy már minden ott lesz aminek ott kell lennie.

Nekem azt mondta a doki, h 15mm felett szikhólyagnak mindenképp látszania kell, de mar embriónak is .
Nekem 18mm esen nem volt benne semmiy erre azt mondták, 4-5 hetes terhesség. 1 hét múlva kellett visszamennem, 22mmes petezsák, ami továbbra is üres volt. Műtöttek

Az én tapasztalataim alapján már kellene lennie ilyenkor szikhólyagnak.7 hetesen már szívhang is van(szokott lenni)
Ha mész legközelebb biztos kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!