Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam vizsgálaton, 2...

Ma voltam vizsgálaton, 2 petezsákból az egyik üres, és van egy vérrög!?

Figyelt kérdés

Még korai terhességről van szó. 2 hete voltam orvosnál vérzés miatt, akkor csak 1 petezsákot látott, semmi vérrögöt.

Ma viszont az orvos egy 8×4mm-es vérrögöt látott. 2 petezsákot amiből az egyik szabályos volt, élő magzattal, a másik viszont üres és szabálytalan alakú. Azt mondta vagy felszívódik, vagy lezárul magától. A vérrögről annyit mondott, hogy felszívódhat, de ha továbbra is nő akkor problémát okozhat pl vetélést. Jelenleg 7 hetes vagyok.

Kicsit megijedtem, 1 hónap múlva van a következő időpontom.:(

2021. máj. 13. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
És itt mit a kérdés? Egyébként semmiképp se várnék 1 hónapot, mert ha elhal a magzat nem feltétlen veszed észre, nekem 5 hétig volt úgy bennem hogy semmit se éreztem semmi vérzés és görcs nem volt, aztán műtét..
2021. máj. 13. 15:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Bocsi, el is felejtettem a kérdést. Hogy volt e valakivel hasonló és mi lett a vége?

Annyit mondott még az orvos, ha nincs panasz akkor 1 hónap múlva találkozunk, de ha vérzek vagy van új panaszom akkor menjek előbb.

2021. máj. 13. 15:24
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
Nekem se volt panasz, nem véreztem, mégis rossz vége lett. Ezért írom hogy szerintem 2 hét múlva nézzenek rá, másnem menj el sztk-ba ott ingyen megnézik.
2021. máj. 13. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Velem pont így volt. Az üres petezsák felszívódott, a hematómából vérezni kezdtem 11, és 12 hetesen; de a kislányunk velünk maradt, lassan 3 éves lesz.
2021. máj. 13. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Attól mert valakinek lett így baba, nem tuti, hogy nálad is megmarad.. felesleges másokhoz hasonlítgatni, mert nincs 2 egyforma terhesség.

Barátnőmnek pl volt vérrög, neki a baba is elment vele együtt. Pedig már szívhang is volt (ott csak 1 petezsák volt)

Én sem várnék egyébként 1 hónapot.

Nekem is elhalt a babám 1 éve, akkor úgy derült ki, hogy 5 hét után hullafoltjaim lettek, és közel voltam a vérmérgezéshez....

Nem ijesztegetni akarlak, de én nem tudnám azt az 1 hónapot karbatett kézzel végigülni.

2021. máj. 13. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:

#5, neked hány hetes babával volt ez? Mert ilyen korai terhességnél, mint a kérdezőé, sok országban alapból várnak, ha elhal, hátha megindul magától a vetélés. Nem fertőződik el, mert nem jut levegőhöz és nem jutnak be a kórokozók sem. Nagyobb babánál el tudom képzelni jobban, hogy gondot okoz.

Ha meg a kérdezőnek nem várható, hogy baja lesz az esetleg elhaló babától (ne így legyen), segíteni meg úgysem tudnak, akkor orvosilag nem indokolt nézegetni. Persze a várakozás idegőrlő, ez a szempont is érthető.

2021. máj. 13. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:

6!

6 hetesen voltam megállapításon, akkor már volt szívhang. A 12hetes uh elött 2nappal kerültem kórházba műtétre egyből. Valószínű, hogy a 6.hét végén, 7.hét legelején halt el.

5ös voltam.

2021. máj. 13. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:
#7, hát igen, akkor az tényleg korainak számít. De sajnos orvos nem vagyok, és fogalmam sincs, hogy ez extrém ritka vagy tényleg indokolt lenne miatta rendszeresen ellenőrizni a kérdezőt.
2021. máj. 13. 20:44
 9/12 A kérdező kommentje:

A biztonság kedvéért elmegyek majd 2 hét múlva, remélem minden rendben lesz.

Köszönöm, hogy válaszoltatok! :)

2021. máj. 13. 21:52
 10/12 anonim ***** válasza:
a baba rendben van él még? HOGY VAGY?
2021. aug. 17. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!