Hogyan kezelitek az olyan helyzeteket amikor babat vartok ,meg nagyon az elejen vagytok es valaki megkerdi hogy “na ,mikor jon a baba?” vagy “uton van mar?” De meg nem akarjatok kozolni senkivel de letagadni sem
Majd ha eljön az ideje.
Vagy
Majd akkor érkezik amikor kell neki.
Ennyi
Jön amikor kell
Vagy beszèltünk màr ròla
De olyan àltalàban nem kèrdez rà, akivel nem vagyok olyan viszonyban
Majd, a mi dolgunk. Szia.
Én ezt mondtam anyámnak 6 hetes terhesen.
Nekünk van 1-2 nagyon pofátlanul tolakodó rokon a családban, ha tehették volna a nászéjszakát is végig nézték volna. Amikor adták a képeslapokat az esküvőn, azokba is olyanok voltak írva, hogy "Na túl vagytok az esküvőn, jöhet a következő kérdés: Mikor jön a baba?" Ők ezt nagyon viccesnek gondolták, mi nem annyira...
Éppen ezért amikor megosztottam pár képet az esküvőnkről, azt az album címet adtam a képeknek, hogy Igen, majd gyerek is lesz, nem, nem tudjuk mikor.
Ettől valszeg észbe kaptak mert 1 éven át senki nem kérdezett semmit a gyerekáldással kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!