Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kezelitek az olyan...

Hogyan kezelitek az olyan helyzeteket amikor babat vartok ,meg nagyon az elejen vagytok es valaki megkerdi hogy “na ,mikor jon a baba?” vagy “uton van mar?” De meg nem akarjatok kozolni senkivel de letagadni sem

Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Majd ha eljön az ideje.

Vagy

Majd akkor érkezik amikor kell neki.

Ennyi

2022. dec. 1. 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek eljön a maga ideje és ezzel nem hazudsz de nem is mondod el míg nem biztos a dolog.Én sem mondanám el míg nem vagyok a 12.hétben minimum mivel addig a legrizikósabb vagy még a genetikait kivárni.
2022. dec. 1. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan szituáció, hogy esküvő után rögtön mindenki kérdezgette, hogy mikor jön a baba? Már tudtam, hogy terhes vagyok, de még nagyon az elején 6-7. hétben jártam nem akartam a távolabbi ismerősök orrára kötni ilyen korán. Én ezeket mondtam: A közeljövőben szeretnénk majd babát. Reméljük minél hamarabb sikerülni fog a gyermekáldás.
2022. dec. 1. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan választ kell adni ami nem hazugság. Tervben van, eljön az ideje. 🤗
2022. dec. 1. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Azt, hogy: Szerintem ehhez semmi közöd. 🤷‍♀️
2022. dec. 1. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Jön amikor kell

Vagy beszèltünk màr ròla

De olyan àltalàban nem kèrdez rà, akivel nem vagyok olyan viszonyban

2022. dec. 1. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd szólok, ha lesz bejelenteni valóm. (Az, hogy számodra hány hetes terhesség a bejelenteni való, a te dolgod)
2022. dec. 1. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Majd, a mi dolgunk. Szia.

Én ezt mondtam anyámnak 6 hetes terhesen.

2022. dec. 1. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk van 1-2 nagyon pofátlanul tolakodó rokon a családban, ha tehették volna a nászéjszakát is végig nézték volna. Amikor adták a képeslapokat az esküvőn, azokba is olyanok voltak írva, hogy "Na túl vagytok az esküvőn, jöhet a következő kérdés: Mikor jön a baba?" Ők ezt nagyon viccesnek gondolták, mi nem annyira...

Éppen ezért amikor megosztottam pár képet az esküvőnkről, azt az album címet adtam a képeknek, hogy Igen, majd gyerek is lesz, nem, nem tudjuk mikor.

Ettől valszeg észbe kaptak mert 1 éven át senki nem kérdezett semmit a gyerekáldással kapcsolatban.

2022. dec. 1. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!