Kombinált teszten nagyon rossz eredményt kaptam, hogyan tovább?
30 éves 12 hetes kismama vagyok, első babával várandós. A genetikai ultrahangon csütörtökön mindent rendben találtak, azt mondta a doki egészséges a baba, és valószínűleg kisfiú.
Ritmusos szívműködés, FHR 153/min, CRL 68mm, BPD 21mm, tarkóvastagság 2.2mm, orrcsont ábrázolható.
Aznap voltam kombinált teszten is, biztos ami biztos alapon, itt viszont nagyon rossz eredményeket kaptam:
Down-kór 1:79, Edwards-kór: < 1:50.000, Patau-kór: < 1:50.000
Papp-a: 0,503 mom, Béta hcg: 4,202 mom
Beszéltünk a dokival, kedden megyünk genetikai tanácsadásra és amniocentézisre is. Tudom, hogy ezek aránypárok, nem egy pontos diagnózis, de nagyon félek, hogy ezzel a vizsgálattal is megerősítik a rossz hírt, nem tudok aludni, rengeteget sírok, nagyon szeretném hogy egészséges és boldog kisbabánk legyen. Járt már valaki így? Mi lett végül az eredmény?
Jaj de örülök!
Mikorra várjátok?
Köszönjük szépen! Nagyon kedvesek vagytok!
Kedves #21, június 6-ra várjuk a babát :))
De vicces, hogy ráéreztem! Én is pont június 6-ra! 😀 Mi egyből Niftyre mentünk a korom miatt, szerencsére jó eredménye lett.
Nahát, akkor nagyon boldog és nyugodt babavárást kívánok nektek is! :)
Egyébként az évfordulónk is pont aznap van, úgy tűnik jeles nap ez a június 6. mindenki életében :)
Szuper hír, gratulálok! Jó egészséget, boldog babavárást, könnyű szülést kívánok! ❤️😊
#14,17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!