Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen belehet húzni a...

Terhesen belehet húzni a hasat? Ha igen.. hány hónapos korig?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy teljesen behúzni.. mintha nem lenne ott "senki"

2022. nov. 25. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Nekem kb 16 hétig ment

De màsnak 20 hetesen lett egyértelmű, higy terhes vagyok

2022. nov. 25. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Behúzni nem igazán. Az, hogy mekkora hasa lesz valakinek, teljesen egyéni. Van akinek kicsi, vagy mondjuk alapból ducibb alkat, és nem látszik rajta a végén sem.

Nekem is már olyan 20 hetesen látszott. Nem tudtam behúzni.

2022. nov. 25. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ne tudtam húzni végig, de nem annyira mintha nem lenne ott senki 😂 Teljesen már az elejétől sem tudtam, mert puffadtam mint az állat, ergo nem volt olyan deszka hasam mint eredetileg, csak reggelente. Nekem úgy a 16. hét környékén nőtt hirtelen nagyobbat a hasam, de még a második trimeszteri UH-n is inkább csak úgy nézett ki mint aki bekajált. Alkati kérdés, de akkor még egy bővebb ruhával hihetik, hogy csak meghíztál.
2022. nov. 25. 09:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Ezek szerint nem valószínű hogy terhes vagyok!

Teljes betudom húzni a hasam

De viszont augusztus óta nem jött meg a menstruációm

Augusztustban nagyon nagy trauma ért.. megpróbáltam szakítani a barátommal.. eljöttem a helyszínről.. utánam jött.. követett..megvert.. amikor már nem tudtam megvédeni magam megerőszakolt

Azóta nagyon fáj alul a hasam.. és fekvő helyzetben néha kb narancs nagyságú valamit érzek

Ezen kívül még zsibbad mind két kezem és a karjaim is fájnak meg a derekam

A rendőrségen hiába jelentettem nem csináltak semmit

Az orvosok meg arra fogták hogy a pszichiátriai betegségeim miatt van ez

2022. dec. 3. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!