Corinfar terhesen? 38 hetes kismama
Sziaasztok! Magas vérnyomással küzdök szinte egesz terhesség alatt.
Először kardiologus irt fel nkm dopegitet 2x1 et.
Az ugye nem hatott majd a nődoki felemelte 3x1 az sem hat.
Majd a mai nap irt mellé nekem még 2x1 corinfar 20mg .
aminek utánna nézve terhesen nem igazán ajanlott . valaki esetleg volt valami gondja emiatt a babával?
Nem az orvos véleményét kérdőjelezem meg csak a beteg tájékoztatot szoktam elolvasni mielott be veszek valamit.
Azon aggódtam már 38hetet hogy mit okozhat neki a magas vernyomás de sajnos ellene mit tenni en szemely szerint nem tudtam mert nem hatott amit be vettem.
Kikérek majd másod véleményt is persze, csak gondoltam van itt valakinek tapasztalata a gyogyszerrel kapcsolatban .
140/80 fölötti . általában . ha meglesz a babám max a dopegitnél maradok termeszetesen akkor már nem fogom ezekenmagamba tömni ha szükséges sem! csak most a szülés miatt.. probalom be tartani.
be vettem de tartok árthat e a picimnek, ugye ő mar 38 hetes vasarnap 39 szóval màr azért szépen kifejlett . nem akarok neki bajt sem de azt sem akarom hogy azt vágják a pofámba nem szedem a gyógyszert es azert magas .
#3,5 gondolom egy személy vagy… hogy fért beléd ennyi hülyeség?!
Először is, a kérdezőnek folyamatosan 140/80 fölötti! a vérnyomása, amit igen is gyógyszerrel kell lentebb vinni mindenáron, a saját és a babája egészségének érdekében.
Másodszor, de lehet szedni Corinfar-t szoptatás alatt is, bár valószínűleg szülés után rendeződik a kérdező vérnyomása.
Jó lenne ha tájékozódnál mielőtt ideböfögsz hamis dolgokat és ezzel ijesztgetsz másokat.
Tessék kérdező, láthatod, hogy ez a készítmény szoptatás alatt is szedhető, ha szükséges. Amúgy nem, nem lesz semmi baja a babádnak. Ő már teljesen kifejlett, most már csak súlyra gyúr. Szedd be nyugodtan, azzal teszed a legjobbat mindkettőtöknek.
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!