Ez csak jósló fájás lehet? 33+4 kismama
3-as: Én mondjuk nem pontoztam semmit, de szerintem ezért, mert ezzel én sem értek egyet. "Meg amíg nem rendszeres legalább 1 órán át, akkor csak jósló."
Rengeteg olyan anyuka van, aki meséli, hogy a vajúdása alatt egyszer sem állandósultak a fájások, nem is akarták elhinni, hogy vajúdik, aztán a vizsgálatok alatt kiderült, hogy majdnem teljesen kitágultak már. Az én környezetemben is van ilyen anyuka és mostanában egyre több ilyen sztorit olvasok.
Hát ahhoz képest, hogy én senki válaszát nem degradáltam, az enyémet szépen lehúztátok...na mindegy.
Nem feltétlenül. Az ismerősöm, aki így járt, összes vissza fájásokkal volt, azt mondta nem érezte erősebbnek, mint egy menstruációs görcs, de mivel már zavarta a mindennapokban, bement, hogy nézzenek rá. Ki is röhögték, hogy mit akar ott rendszertelen fájásokkal, meg ha nem fáj eléggé, akkor biztos haza lesz küldve. Estére babázott. Nem vagyunk gépek és nem a megírt könyvek alapján működünk, gyereket sem így nevelünk.
Kicsit már bosszantó, hogy azért húztok le egy-egy választ, mert ti nem találkoztatok még ilyennek, ezért szerintetek nem is létezik. El kéne már fogadni, hogy nem vagyunk egyformák és minden test másként működik. (még ha viccesnek is tartjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!